Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Slatinčani klonili pri hmeljarjih


hopsi_rogaska_2016
Slatinčani ostajajo pri treh zmagah. Foto: KD Hopsi.

V zadnji tekmi 6. kola Lige Nova KBM so slatinski košarkarji sinoči gostovali na Polzeli, kjer so se pomerili s Hopsi, ki so odlično začeli sezono, saj so izgubili le eno tekmo, pa še to zelo tesn0.

Po 3:5 so rahlo pobudo prevzeli gostitelji, ki se v prvem polčasu niso oddaljili za več kot šest točk. V 24. minuti so Slatinčani povedli za točko, potem pa so v nekaj minutah Polzelani pridelali osem točk prednosti. Rogaška je skušala priti bližje, a so domači vedno znova uspeli tudi sami uspešno zaključiti in celo povišati razliko na največ 12 točk.

HOPSI POLZELA : ROGAŠKA 84:75 (18:15, 19:21, 24:18, 23:21)
Đuranović 14 (9 skokov), Darwin 12, Šakotić 10, …

Boštjan Kuhar, trener Hopsov Polzele: “Rogaška se je pokazala kot zelo čvrsta ekipa. Kljub temu, da smo ves čas vodili, je bila tekma neodločena in zanimiva vse do konca. Upam, da so gledalci uživali v tekmi in da podobno predstavo prikažemo tudi v sredo proti Krki. Čestitke mojim igralcem za srčno igro in zmago.”

Damjan Novaković, trener Rogaške: “Že na začetku smo bili mentalno in fizično odsotni. V športu ne smemo iskati izgovorov, zato lahko samo čestitamo domačinom za zasluženo zmago.”

Nocoj bo v Podčetrtku ob 19. uri pokalna tekma s Tajfunom. Uro kasneje bo Rogaška začela srečanje v Šoštanju.

V petek, 18. novembra, bo Tajfun ob 18.45 gostoval v Ljubljani, Olimpija pa bo okleščena za prva strelca Mesička in Jeffersona, ki sta bila izključena v Šenčurju. Tekma bo zaradi zasedenosti Stožic in Tivolija na Ježici. Dan kasneje se bo ob 19. uri ravno s Šenčurjani doma pomerila podčetrtska ekipa, gostje pa ne bodo mogli računati na tri igralce. Rogaška bo istočasno začela tekmo s Portorožem.

stajerski-2016-polsi-klik