Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na voljo še 30 vstopnic za nedeljski večer narodno-zabavne glasbe v Šentjurju


petka-sentjurPetkina nedelja malo drugače: V nedeljo, 20. novembra, ob 18.00 uri, vas vabimo v veliko dvorano Ipavčevega kulturnega centra Šentjur, na Večer narodno-zabavne glasbe.

NA MOJEKARTE.SI, V KNJIŽNICI ŠENTJUR IN NA BENCINSKIH SERVISIH JE NA VOLJO ŠE PRIBLIŽNO 30 VSTOPNIC ZA KONCERT. NA SPLETU JIH LAHKO NAROČITE S KLIKOM TUKAJ (KLIK!), ČE BO JIH ŠE KAJ OSTALO, PA JIH BOSTE LAHKO KUPILI TUDI V NEDELJO PRED KONCERTOM.

Redna sedišča so na voljo po 10 evrov, pomožna pa po 5 evrov.

Ansambel Petka bo letos svoje poslušalce v glasbeno ekstazo popeljala malce drugače. V ospredju bo akustična izvedba najlepših Avsenikovih in avtorskih viž. Na odru se bo članom ansambla pridružila odlična sopranistka Mojca Bitenc, piko na i pa bo dodal mešani pevski zbor Sonce s Ponikve.

Ansambel Petka sestavljajo: Roman Rošer, Matjaž Vodišek, Stane Žekar, Aleš Švab in Urban Sadek.

Petka se lahko pohvali s številnimi festivalnimi presežki, pa tudi z mnogimi nastopi v okviru RTV Slovenija, saj so igrali na Klicu dobrote, bili so gostje revialnega dela Slovenske polke in valčka 2013, nastopali so na prireditvi Stopimo skupaj, ki jo je RTV Slovenija organizirala za žrtve poplav v letu 2012, bili so gostje revialnega dela festivala Ptuj in imeli odmevnejše vloge na vseh največjih slovenskih Narodno-zabavnih koncertih. Vsa njihova glasba je avtorska.

Za glasbene užitke bo zagotovo poskrbljeno. Na voljo je le 230 sedišč,  zato pohitite z nakupom vstopnic.

Vstopnina: 10 €

Nakup vstopnic je možen v obratovalnem času Knjižnice Šentjur, v poslovalnicah Petrola in OMV ter na spletnem portalu Mojekarte.si.

petkina-letak