Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabljeni v šmarski kino: I. T., Dom gospodične peregrine, Dekle na vlaku, Smrt v Sarajevu, Genialci, Kubo in dve struni, Inferno – brezplačne vstopnice


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji.  Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V prvem delu oktobra si lahko ogledate sedem filmskih uspešnic, predstavljenih spodaj

petek, 7. oktober ob 20h: I. T.  (kriminalka, drama, misterij)
Mike Regan je poslovnež, ki ima vse – lepo ženo Rose, simpatično najstniško hčerko Kaitlyn in vrhunsko pametno hišo. Njegovo podjetje Regan Aviation je tik pred tem, da za vedno spremeni industrijo poslovnih letal, ko se njegov odnos z IT svetovalcem Edom Porterjem sfiži. Mike se kmalu znajde v smrtonosni igri mačke in miši, ko Ed svoje znanje zlorabi za zalezovanje njegove hčerke in ogrožanje družine, posla in življenja.

Sobota, 8. oktober ob 18h: Dob gospodične Peregrine za nenavadne otroke (pustolovski, fantazijski)
Zgodba spremlja šestnajstletnega Jacoba, čigar življenje teče povsem mirno, dokler ga ne prizadene strašna in nepričakovana dedkova smrt. Ko poskuša razvozlati precej čudne okoliščine dedove smrti, dobi v roke skrivnostno pismo, ki ga popelje na oddaljeni velški otok, kjer odkrije stare ruševine doma gdč. Peregrine za nenavadne otroke.

 

Sobota, 8. oktober ob 20h: Dekle na vlaku(misterij, triler)
Rachel se vsak dan vozi z istim vlakom. Vsako jutro vlak hrumi po istih tirnicah in se ustavi ob istih udobnih predmestnih hišicah. Vsako jutro Rachel opazuje isti par pri zajtrku na terasi. Zdi se ji, da ju že pozna. Njuno življenje je po njenem popolno. Nekega dne pa vidi nekaj šokantnega in vse se spremeni. Skrivnosti ne more zadržati zase, pove jo policiji in se tako nepovratno zaplete v dogodke, ki sledijo, in v življenje vseh vpletenih.

Torek, 11. oktober ob 20h: Smrt v Sarajevu (drama – vsak drugi torek v mesecu EU filmi)
Zgodba filma se odvija se v sarajevskem hotelu, kjer v organizaciji Evropske unije prirejajo svečano večerjo ob stoletnici začetka prve svetovne vojne. Če večer propade, bo propadel tudi hotel. Direktor hotela skuša preprečiti stavko s pomočjo mafijca, ki upravlja striptiz bar v kleti, istočasno pa se v improviziranem televizijskem studiu odvija poseben program, posvečen stoletnici sarajevskega atentata. Dogajanje prekine neobičajen gost: Gavrilo Princip.

Petek, 14. oktober ob 20h: Genialci (akcijski, komedija, kriminalka)
David je šofer, ki je podlegel življenjski in delovni monotonosti. Iz dneva v dan prevaža milijone tujih dolarjev v bančni trezor. Ta vsakdan prekine zapeljiva kolegica Kelly, ki ga prepriča, da z ekipo neumnih zločincev spelje absurdno slab načrt velikega ropa! Kljub več možnostim, da ga dobijo, kot da bi uspel, David le uspe ukrasti 17 milijonov dolarjev, ki jih njegovi zločinski pajdaši vzamejo zase, njega pa kot na pladnju prepustijo policiji.

Sobota, 15. oktober ob 10h: Kubo in dve struni – kino matineja, 3D verzija
Pameten in dobrosrčen Kubo preživlja sebe in svojo mamo s pripovedovanjem zgodb, s katerimi navdušuje prebivalce obmorskega mesteca v starodavni Japonski. Z uporabo magije pred njihovimi osuplimi očmi slika mogočne bitke, oživlja bojevnike in premaguje pošasti. Vseskozi Kubo niti malo ne sluti, da so njegove zgodbe pravzaprav resnične. To spozna, ko ponesreči prebudi maščevalnega duha, ki poruši njegovo mirno življenje in ga prisili v beg.

 

Sobota, 15. oktober ob 20h: Inferno (misterij, triler)
Potem ko se Robert Langdon prebudi v bolnišnici v Firencah in se ne spomni ničesar, kar se je zgodilo v zadnjih dneh, postopno spozna, da je v smrtni nevarnosti. S pomočjo dr. Sienne Brooks in svojega poznavanja simbolizma se bo Langdon podal na beg in obenem skušal razrešiti najskrivnostnejšo uganko doslej.



KINO ŠMARJE: NAKUP VSTOPNIC V REDNI PRODAJI
V redni prodaji lahko vstopnice kupite v Knjižnici Šmarje pri Jelšah in na blagajni KD Šmarje neposredno pred predstavo po naslednjih cenah:

CENA VSTOPNICE ZA 3D PREDSTAVE: 4 eure za otroke, dijake, študente in upokojence ter 4,5 eura za ostale.
CENA VSTOPNICE ZA OSTALE PREDSTAVE: 3 eure za otroke, dijake, študente in upokojence ter 3,5 eura za ostale

Oglejte si tudi celoten spored Kina Šmarje pri Jelšah

KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO:

Brezplačno (za cekine) ponujamo po 8 stopnic za filme po izboru v kinu Šmarje.

Za naročilo brezplačnih vstopnic za kino Šmarje kliknite tukaj:

kino_smarje_polovicka