Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Mariboru do medalje vsa kozjanska posadka


karate maribor 2016V soboto je bil v športni dvorani Tehniškega šolskega centra Tezno v  Mariboru 6. mednarodni turnir Maribor Open 2016. Organiziral ga je karate klub Kovinar Maribor, udeležilo pa se ga je 39 klubov iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Avstrije. Karate Klub Kozjansko in Obsotelje je v Mariboru zastopalo kar 10 tekmovalcev.

Kot najmlajše so v kategoriji kata najmlajše nastopile Ana in Lea Bele ter Gaja Hribar. Kot so nas deklice že malo razvadile, a tokrat z malo drugačnim vrstnim redom, so zopet prav one zasedle vsa tri prva mesta. Najvišje je stala Lea Bele, stopničko pod njo Gaja Hribar in prav tako na odličnem tretjem mestu Ana Bele. S predstavitvijo kat je nadaljeval Filip Lotrič, ki je v kategoriji kata – najmlajši izvrstno opravil svoj nastop in na koncu dosegel odlično 2. mesto. Naša zadnja dva kataša Grega Zbil in Luka Bele sta nastopila v kategoriji kata – malčki. Luka je na koncu brez izgubljene zastavice slavil na prvem mestu, Grega pa prav tako na odličnem tretjem mestu.

V popoldanskem času so nastopili borbaši. Prvi je v kategoriji malčki nad 35 kg svoj drugi nastop ta dan opravil Luka Bele. Po smoli in izgubljeni prvi borbi se je suvereno boril do konca in tako osvojil zelo dobro tretje mesto. V kategoriji dečki nad 40kg sta se borila naslednja dva naša borca Nejc Kunštek in Jakob Žumer. Nejc je tudi tokrat potrdil svojo odlično formo in slavil na najvišji stopnički, Jakob pa je z dobrimi borbami osvojil 3. mesto. Vrhunec tekme smo dočakali z zadnjima našima dvema tekmovalcema Timotejem Jordanom in Žan Luko Lesniko. Nastopila sta v kategoriji mlajši kadeti nad 50 kg. Žan Luka je osvojil drugo in Timotej tretje mesto.

Čestitamo vsem tekmovalcem, saj so se vrnili domov vsak s svojo medaljo, ki pa niso samoumevne ter jim želimo uspešne priprave na 2. pokalno tekmo, ki bo čez teden dni v Novem mestu.

 Miha Romih, glavni trener

polovicka_celje_klik