Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 5. 10. 2016


images_slike3_ured10_sentjur_policijska_postaja_sentjurNapad z nožem

Policisti so bili 28. 9. 2016 obveščeni o tem, da je občan napadel drugega občana z nožem. Oškodovanec je uspel napadalcu zbežati in se skriti. Policisti so osumljencu zasegli nož, po zbranih obvestilih pa zoper njega sledi kazenska ovadba.

Lastninjenje kolesa

Policisti so 30. 9. 2016 pri opravljanju dela naleteli na občana, ki je ob sebi peljal kolo znamke Douglas brez prednjega kolesa. Ker ni znal pojasniti od kod mu kolo oz. je spreminjal izjave, kje ga je dobil, so mu kolo zasegli. Kasneje je bilo na železniški postaji v Šentjurju najdeno prednje kolo kolesa, ki je bilo priklenjeno na stojalo. Lastnik kolesa se še ni zglasil na policijsko postajo.

Nezgoda pri delu

Policisti so bili 30. 9. 2016 obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila v Hrastju. Policisti so ugotovili, da ne gre za prometno nesrečo, temveč nezgodo pri delu, saj se je občan s traktorjem peljal po nabrežini travnika ter se prevrnil. Pri tem je zadobil hude telesne poškodbe.

Kršitev javnega reda in miru 1

Policisti so bili 30. 9. 2016 obveščeni, o kršitvi javnega reda in miru v Šentjurju. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta javni red in mir kršila bivša partnerja, zato so policisti obema zaradi omenjenega izdali plačilne naloge.

 Kršitev javnega reda in miru 2

Policisti so bili 2. 10. 2016 obveščeni, da je prišlo do spora med sosedoma. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je občan žalil sosedo, zato mu je bila zaradi omenjenega izrečena globa.

Drevo na cesti

Policisti so bili 3. 10. 2016 v jutranjih urah obveščeni, da je v Rakitovcu na cesti podrto drevo. Ob prihodu na kraj so policisti ugotovili, da se je na cesto podrlo manjše drevo, katero so umaknili z vozišča, za veje pa so poskrbeli vzdrževalci ceste.

 

 Po pooblastilu komandirja PP

 Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Policijski inšpektor III

polovicka_celje_klik