Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ivan Zak in Petkova pumpa v Podčetrtku 2016 (foto/video)


ivan_zak_podcetrtek (1)V športni dvorani v Podčetrtku je zadnji oktobrski petek nastopil Ivan Zak, ki je s pomočjo Petkove pumpe poskrbel za divjo zabavo.

Ivan Zak, rojen leta 1979, se z glasbo ukvarja že od svojega 6. leta, ko je pričel z igranjem kitare. V svoji karieri je nastopil na številnih festivalih ter posnel duete z številnimi glasbeniki. V letošnjem letu hrvaški glasbenik praznuje 20-letnico aktivnega ukvarjanja z glasbo.

ivan_zak_podcetrtek (2)Številni obiskovalci so se zopet zbrali v športni dvorani v Podčetrtku, kjer nekajkrat letno priredijo koncerte tako z domačimi kot tudi tujimi glasbeniki, predvsem iz prostora bivše skupne države.

Sama prireditev se je pričela ob 21. uri z uverturno zabavo, na kateri so obiskovalce zabavali člani kolektiva Petkove pumpe, nato pa se je ob malo po 22. uri odvil veliki koncert Ivana Zaka, ki je navdušil predvsem obiskovalke. S preigravanjem svojih in tujih skladb je poskrbel, da se je na njegovem koncertu pelo, plesalo in pozibavalo v hrvaških ritmih.

v/t/f: dH

sola-voznje-polsi-klik