Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

1. Pivo struna fest v Podčetrtku (foto in video)


pivo_struna_fest_2016_1Sinoči se je v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek odvil pravi spektakel za ljubitelje piva, dobre hrane in zabave, 1. Pivo struna fest. Osem lokalnih ponudnikov piv je skupno ponujalo več kot dvajset vrst piva, poskrbljeno je bilo za odlično pivsko kulinariko, pester program pa je ponujal tekmovanje v pohanju piščanca, pitju piva in jedenju krače.

Najboljšega piščanca spohale članice Ajde

V popoldanskih urah se je šest ekip pomerilo v tekmovanju v pohanju piščanca. Ekipe so sestavljali dve osebi, ki sta morali razkosati dva piščanca, pripraviti super okusno panado in ga seveda spohati. Po odločitvi tri članske strokovne komisije, so najboljšega piščanca spekle članice Društva kmetic Ajda iz Šmarja pri Jelšah, drugo mesta sta zasedla brata Misja (Jože in župan Peter), tretje pa predstavnici Štajerskega vala.

pivo_struna_fest_2016_2

Kračo najhitreje pojedel nekdanji državni prvak v vleki vrvi

Tekmovanja v jedenju krače so se udeležili trije tekmovalci. Najhitreje jo je pojedel Rajko Verbovšek, sicer vlečna sila Šentjurskih korenjakov. Inserte tekmovanja si lahko ogledate tukaj:

Pivo spil v manj kot petih sekundah

Kar sedem junakov pa se je pomerilo v pitju piva. Najhitrejši tekmovalec je vrček piva spil v slabih petih sekundah in si prislužil prvo nagrado:

Zabava z odlično glasbo

Ob okušanju piv, razvajanju brbončic in dobri družbi, pa so za ples in odlično vzdušje poskrbeli povezovalec programa Aleš NovakOkrogli muzikanti, D’Palinka band in skupina Šani šeni.

Vabljeni k ogledu galerije fotografij.

eH