Zaključek Poletnih športnih vikendov 2016

5. 9. 2016 8:26

poletni sportni vikendi tenis 2016Na prvo septembrsko soboto se je zaključila nova sezona Poletnih športnih vikendov Kozjansko v organizaciji Športne zveze Kozje.

Letos so tekmovanja potekala le v tenisu za mlajše kategorije, in sicer so turnirji potekali v kategorijah do 13 in 15 let ter v mini tenisu v kategoriji do 9 let.  Po dveh turnirjih v juliju in avgustu sta se po dva najboljša v vsaki kategoriji uvrstila v finale.

V najmlajši kategoriji sta se pomerila Bor Gradišek in Florijan Kiderič. Bor je sicer zmagal na obeh prejšnjih turnirjih, tokrat pa je bil boljši Florijan in se veselil končne zmage. V kategoriji do 13 let sta se v finalu pomerila Filip Frece in Lan Gradišek. Vsaj je zmagal na enem turnirju, Filip na julijskem, Lan pa na avgustovskem, uspešnejši pa je bil tudi tokrat in postal prvak v tej kategoriji. V najstarejši kategoriji sta se pomerila Dejan Zorenč in Matic Bezamovski. Dejan ni dovolil presenečenja in je še enkrat več dokazal, da je najboljši v tej starostni kategoriji. (R.G.)

sekstakord-polsi-2016

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
144 queries in 0,785 seconds.