Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Zvezdne steze, Ben-Hur in mnoge druge filmske uspešnice – brezplačne vstopnice


images_slike3_ured5_smarje_kino-smarje1Začela se je nova sezona odličnih filmov v prenovljeni dvorani kina Šmarje pri Jelšah. Ponovno si boste lahko po ugodnih cenah ogledali kupico aktualnih filmskih uspešnic, ki polnijo dvorane širom sveta. September na filmska platna prinaša kar 10 filmov, a začnimo na začetku in si tako poglejmo, kaj si lahko ogledate v prvi polovici meseca.

Petek, 2. september 2016, ob 20. Uri – BEN-HUR

ben_hur_plakat_223x324Leto: 2016
Država: ZDA

Filmski žanr: pustolovski film

Režija: Timur Bekmambetow
Igrajo: Jack Huston, Toby Kebbell, Nazanin Boniadi

Epsko popotovanje Ben-Hura se je pričelo daljnega leta 1880, ko se je roman Lewa Wallacea, poimenovan Ben-Hur: Zgodba o Kristusu, mahoma zavihtel na vrh najbolj vplivnih krščanskih knjig dvajsetega stoletja. Biblijsko pripoved o izdanem judovskem princu, pahnjenim v suženjstvo in zastrupljenim z mislijo na maščevanje, sta nato ovekovečili dve resnično izjemni filmski adaptaciji. Prva iz leta 1925 velja za eno največjih uspešnic in najdražjih produkcij Hollywooda neme dobe, medtem ko je istoimenski remake iz leta 1959 svoj kultni status okronal z rekordnimi 11 oskarji. Poleti bo ta brezčasna zgodba zaživela še v novem tisočletju.

Sobota, 3. september 2016, ob 20. Uri – ZVEZDNE STEZE ONKRAJ

Star_Trek_223x324-NEWLeto: 2016
Država: ZDA

Filmski žanr: Znanstvena fantastika, akcijski film

Režija: Justin Lin
Igrajo: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban

Posadka kultne vesoljske ladje Enterprise se sredi njene 5-letne misije raziskovanja skrajnih kotičkov vesolja znajde pred eno najhujših preizkušenj. Na povsem nepoznanem koncu vesolja jih napade neustavljiv sovražnik, ki drznega kapitana Kirka in njegovo posadko prisili, da zapustijo ladjo in poiščejo zatočišče na bližnjem planetu. Brez možnosti, da bi oddali signal v sili, morajo poskusiti navezati stik z Nezemljani, ki so že na planetu in se skupaj upreti skrivnostnim sovražnikom. Ob pomanjkanju modernih pripomočkov lahko računajo zgolj na lastno iznajdljivost in neustavljiv pustolovski duh.

Petek, 9. september 2016, ob 20. Uri – NEVARNOST IZ GLOBINE

TheShallows-223x324pxLeto: 2015
Država: ZDA

Filmski žanr: Triler

Režija: Jaume Collet-Serra
Igrajo: Blake Lively, Óscar Jaenada, Sedona Legge

V napeti grozljivki igra Blake Lively Nancy, ameriško deskarko, ki se nekega dne odloči, da bo sama uživala v deskanju na samotni obali. Nenadoma jo napade veliki beli morski pes in Nancy se znajde v plitvini, na skali nedaleč od obale. Čeprav je kopno oddaljeno le kakšnih dvesto metrov, ne more kar odplavati do obale, saj okoli skale ves čas preži morski pes.

Sobota, 10. september 2016, ob 10. Uri – OVCE IN VOLKOVI

SHEEPS-AND-WOLVES-223x324pxLeto: 2016
Država: Rusija

Filmski žanr: Animirani film, Pustolovski film, Komedija

Režija: Ryan Coogler
Igrajo: Mirko Medved, Jaka Vižintin, Aleksander Golja, Tina Ogrin, Emanuela Montanič, Sašo Prešeren, Peter Urbanc

V daljni čarobni deželi, v slikoviti vasici, obdani z zelenimi travniki in griči živi čreda brezskrbnih ovac. Njihovo mirno in spokojno življenje pa zmoti trop volkov, ki se utabori v bližini. Po tradiciji upokojeni vodja volčjega tropa razglasi, da se mora njegov naslednik dokazati tako, da bo premagal svojega nasprotnika. Ko se za nalogo prijavi močni Ragear, se mu drzne zoperstaviti edino Grey, priljubljeni član tropa, vendar pa malce trapast. Da bi postal vodja in pridobil Biancino ljubezen, odide Gray v gozd, kjer odkrije ciganski zajčji tabor. Tam mu da zeliščarka Mami transformacijski napoj. Grey ga spije in se vrne v trop, po prihodu pa odkrije, da se je spremenil v … ovna!

Sobota, 10. september 2016, ob 20. Uri – KAVARNIŠKA GOSPODA

Cafe-Society-223x324pxLeto: 2016
Država: AUT

Filmski žanr: Komedija

Režija: Woody Allen
Igrajo: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Blake Lively, Steve Carell, Corey Stoll

Režiser čutnih dram Nerazumen človek, Čarovnija v mesečini in Polnoč v Parizu prikazuje novo zgodbo o zapletenosti medčloveških odnosov in neizpolnjeni ljubezni iz 30-tih let prejšnjega stoletja. Newyorški sin draguljarja Bobby se preseli v Hollywood in v službi pri stricu spozna očarljivo tajnico Vonnie. Med njima in Vonniejinim poročenim ljubimcem se splete usoden ljubezenski trikotnik, ki Bobbyju stre srce in ga prisili, da se vrne domov. Prevzame vodenje priljubljenega kluba, kjer spozna prikupno Veronico in se z njo poroči. Toda njegova življenjska pot se vedno znova križa z Vonniejino in oba opominja na zamujeno ljubezensko priložnost.

Torek, 13. september 2016, ob 20. Uri – KOMUNA

706Leto: 2015
Država: Danska, Švedska Nizozemska

Filmski žanr: Družinska drama

Režija: Thomas Vinterberg
Igrajo: Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen, Helene Reingaard Neumann, Martha Sofie Lars Ranthe, Fares Fares, Magnus Millang, Julie Agnete Vang, Anne Gry Henningsen

Sedemdeseta leta na Danskem. Erik in Anna sta par, ki sanja o drugačnem življenju. S hčerko Frejo v Erikovi razkošni vili sredi prestižne soseske Kobenhavna osnujeta komuno. Nova skupnost, v jedru katere je mala družina, prireja večerje, zabave in hišne sestanke. Prijateljstvo, ljubezen in občutek skupnosti polnijo prostorno vilo, vse dokler jih šokantna ljubezenska afera ne postavi pred težko preizkušnjo.

K. S.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO:

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si brezplačno (za cekine) ponujamo po 8 stopnic za filme po izboru v kinu Šmarje.

Za naročilo brezplačnih vstopnic za kino Šmarje kliknite tukaj:

kino_smarje_polovicka