Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na 2. pravi čili festival v Šmarje pri Jelšah – podarjamo čili frik flaškice


cili-frik-festival-naslovnaPo izjemnem uspehu lanskega čili festivala v Šmarju (obsežno foto-reportažo si lahko ogledate tukaj), bo organizator – Društvo ljubiteljev Čilija – slovenske in tuje pridelovalce čilija v Šmarju pri Jelšah ponovno zbral prihajajočo nedeljo, 25. 9. 2016. 

Obeta se obilo kulinaričnih doživetij, okusov, jedi, pikantnih kot tudi ne pikantnih za nežnejši del obiskovalcev. Na vrsti je tudi 2. Državno prvenstvo za Zlati habanero.
Odprta kuhinja, razstavljalci iz tujine, smeh, sprostitev, poskrbljeno bo za animacijo, prehrano in varstvo otrok, nagrade …

Vabljeni prav vsi člani družine! Več o festivalu poglejte na Facebook strani 2. pravega čili festivala.

(Izjemna gneča na lanskem 1. pravem čili festivalu v Šmarju) bila
(Izjemna gneča na lanskem 1. pravem čili festivalu v Šmarju)

ŠMARSKI ČILI MOJSTER MATIC VIZJAK

Motor tega izjemno obiskanega dogodka je domači ljubitelj pridelave čilija Matic Vizjak. Na domači ekološki kmetiji v Zadržah skušajo ohranjati stare etnološke načine pridelovanja, tako večina del še vedno izvajajo ročno. skupaj z dobrimi sosedi in prijatelji.

Najpomembnejša dejavnost je čebelarstvo, vse več poudarka dajejo  mlevskim proizvodom, predvsem brezglutenski moki, zadnja leta pa pravi hit postaja izbor izdelkov iz linije Čili frik.

cili-izdelki
Nekaj izdelkov iz bogatega čili frik izbora Kmetije Vizjak

To so domače pikantne omake narejene iz več sort skrbno izbranih čilijev in zelenjave z dodanim ekstra deviškim olivnim oljem iz slovenske Istre.

Zato nikar ne spreglejte stojnice kmetije Vizjak na 2. prave čili festivalu v soboto in poskusite žgočo moč tapravega šmarskega čilija!

Vse njihove izdelke lahko naročite tudi na njihovi spletni strani http://kmetija-vizjak.si/ pa tudi v marketu Kašča in Piceriji Lipnik v Šmarju pri Jelšah.

vizjak-sejem-celje
Matic Vizjak s svojimi čili friki na MOS v Celju …

 

NAGRADNA IGRA PODARJAMO 2 ČILI FRIK FLAŠKICI

V naši nagradni igri pa podarjamo 2 100ml čili frik falškici po izbiri iz izbora omak kmetije Vizjak.

Med vsemi, ki se boste na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si registrirali med 18. 9. 2016 in vključno petkom, 23. 9. 2016, (obstoječi člani pa v tem času povabili novega člana), bomo izžrebali dve osebi, ki bosta prejeli vsak po eno flaškico omake čili frik.

Registracija na Polovička.si je brezplačna. Vsak novi član prejme 2 cekina, kar zadostuje za brezplačno vstopnico v kinu Šmarje, gledališču Zarja Celje in še kje.

Več o nagradni igri tukaj:

polsi-cili-frik-flaske