Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Prvi šolski dan OŠ Podčetrtek prinesel novo igrišče (foto)


Prvi šolski dan je učencem OŠ Podčetrtek prinesel novo igrišče. Zbrane osnovnošolke je pozdravila v. d. ravnateljice OŠ Podčetrtek, gospa Sonja Švajger, ki je poudarila, da je za uspešno delo pomembno medsebojno sodelovanje, tako s starši, učitelji, učenci in tudi občino. V šolskem letu je učencem in prvošolcem zaželela veliko znanj, novih spoznanj in da bi se veselili vsakega dne znova in da bi bilo šolsko leto mirno, premišljeno in kakovostno.

Prvi šolski dan v Podčetrtku in otvoritev novega igrišča.
Prvi šolski dan v Podčetrtku in otvoritev novega igrišča.

Zbrane je pozdravil tudi sedaj že bivši ravnatelj, mag. Darko Pepevnik:
“Neprestano kaj naredimo in odpiramo, ampak za vse to so pomembni ljudje. Vse je odvisno od nas ljudi. Če hočemo, da bo svet dober, da bodo časi dobri, moramo biti ljudje dobri. Vedno sem skušal to upoštevati, se tega držati in to prenašati tudi na moje učence. 25 let je ob polnoči minilo, odkar sem ravnatelj OŠ Podčetrtek in ko sem pred 25 leti prišel na to šolo, sem se marsikaj naučil, upam, da sem tudi koga kaj naučil, ampak vedno sem se držal tega, da je treba čim manj govoriti in čimbolj biti vzor.” 

Zbrane je pozdravil zdaj že bivši ravnatelj OŠ Podčetrtek, mag. Darko Pepevnik.
Zbrane je pozdravil zdaj že bivši ravnatelj OŠ Podčetrtek, mag. Darko Pepevnik.

Župan Občine Podčetrtek, Peter Misja, je rekel, da je vesel, da so v času poletnih počitnic spremenili nekaj stvari, v šoli so uredili nov hodnik in novo igrišče. Omenil je tudi zimsko drsanje, na občinskem svetu pa so tudi dodatno potrdili investicijo ureditve zgornjega dela vrtca (ureditev še 2 oddelkov vrtca in glasbene učilnice). Investicija v novo šolsko igrišče je vredna približno 80.000 evrov, kjer so sredstva pridobili iz Fundacije za šport skupaj z občino. Omenil je, da so v zadnjih letih prenovili vse šole v občini, vrtec, stadion, novo igrišče v Pristavi in tudi poskrbeli so za kader tako v šoli kot v vrtcu. Cilj vseh teh prenov je, da so otroci uspešni.

Župan Občine Podčetrtek Peter Misja.
Župan Občine Podčetrtek Peter Misja.

Župan Peter in Misja in mag. Davko Pepevnik sta skupaj otvorila novo igrišče, mag. Darko Pepevnik z odlično trojko na koš, župan pa z nogometno žogo v gol. Učencem in učiteljem sta zaželela lep začetek novega šolskega leta in veliko uspehov.

Vabljeni k ogledu galerije fotografij.

f/t: J. C.

koncert-plis-polsi