Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na koncert skupine Pliš v Šentjur – brezplačne vstopnice


plis-novicaV nedeljo, 4. september 2016, ob 19.00 uri, vas vabimo v veliko dvorano Ipavčevega kulturnega centra Šentjur, na koncert glasbene skupine PLIŠ.

Koncert skupine Pliš je posebno doživetje kvalitetne glasbe in besedil. Koncert vključuje nastop gosta raperja Murata, ki s posebnimi vložki popestri prireditev.

Literarno društvo Šentjur kot organizator že tretje leto zapored pripravlja dogodek, ki v prijetnih notah zaključi prireditve Šentjurskega poletja.

Organizator: Literarno društvo Šentjur in JSKD OI Šentjur

Vstopnina predprodaja 5 €, na dan dogodka 8 €

Vstopnice na voljo v knjižnici Šentjur (v času uradnih ur), na spletnem portalu mojekarte.si  in na vseh njihovih prodajnih mestih.

 

S KOZJANSKO.INFO NA KONCERT SKUPINE PLIŠ BREZPLAČNO

Članom našega portala z ugodnimi ponudbami Polovička.si brezplačno (za 2 cekina) ponujamo 16 vstopnic za koncert skupine Pliš v Šentjurju.

Potrebna 2 cekina za naročilo vam podarimo ob prvi registraciji na Polovička.si (ki je prav tako brezplačna), obstoječi člani, ki ste brez, pa jih lahko pridobite z nakupom artiklov v redni ponudbi in tako, da kupite mošnjiček cekinov. Tudi z nakupom cekinov so vstopnice do 75 % cenejše od redne cene.

Brezplačne vstopnice za Pliš naročite tukaj:

koncert-plis-polsi