Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tudi Tajfun začel s kadriranjem; Lapornik, ki ni bil všeč selektorju, v Španijo


sebic drzic in fifoltPotem, ko so nekateri košarkarski klubi pohiteli s sestavljanjem igralskih seznamov za novo sezono, so prva imena razkrili tudi pri šentjurskem Tajfunu.

Klub se bo jeseni podal v 17. prvoligaško sezono, v njihovih vrstah pa bosta še dve leti igralca, ki sta s klubom že dolgo. To sta kapetan Milan Sebič, ki je s klubom že od sezone 203/04 in Ivan Držić, ki je v Hruševcu oddelal že pol ducata sezon. Za dve leti bo v Šentjurju tudi prvi novinec, in sicer gre za 211 cm visokega Žigo Fifolta, ki se v zadnjem letu v italijanski Cremoni ni naigral. Uprava in novi trener Krešimir Bašić naj bi nova imena razkrila v kratkem.

Rogaška, ki je s trenerjem Damjanom Novakovićem podaljšala pogodbo še za tri sezone, je doslej sporočila, da v njihovih vrstah ostajajo Tadej Ferme, Miha Fon in Darwin Davis. Kot novinca bosta v mestu vrelcev igrala Andraž Kavaš in Dejan Šakotić.

Iz novega prvoligaša iz Podčetrtka o kadrovskih zadevah še ni informacij.

§ § §

Iz reprezentančnih priprav so izpadli vsi košarkarji, ki so imeli povezavo z našim območjem. Tako se je selektor Igor Kokoškov odpovedal Tomažu Bolčini in Domnu Bratožu, ki sta prejšnjo sezono zaključila pri Tajfunu, kakor, dokaj presenetljivo za marsikoga, tudi Luki Lapornika, ki se po pisanju košarkarskih portalov iz Krke seli v špansko ligo, in sicer k Joventutu iz Badalone.

 

*na sliki z leve Milan Sebič, Ivan Držić in Žiga Fifolt

smarski-maraton-polsi-klik