Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Bazenjenje 2016 z Nino Pušlar ponovno navdušilo obiskovalce (foto, video)


DSC06995Včerajšnje Bazenjenje je v Šentjur ponovno privabilo množico obiskovalcev iz okoliških krajev in poskrbelo za obilico zabave. Tekom dneva je obiskovalce z dobro glasbo zabaval DJ Crocy, večerni del pa so prevzeli fantje jazz skupine Jazz in the pants in Nina Pušlar.

Bazenjenje je tradicionalen projekt in ima med Šentjurčani že precejšen ugled in pomen. Velja za eno najbolj obiskanih šentjurskih poletnih prireditev pa tudi za enega bolje obiskanih projektov ŠKMŠ na letni ravni. Letos, ob 20-letnici ŠKMŠ-ja, je slednje bilo še posebej pestro.

Gre za celodnevno prireditev na šentjurskem bazenu, namen katere je popestriti poletno dogajanje v občini Šentjur ter obiskovalcem šentjurskega edinega javnega bazena ponuditi dodatno ponudbo.

Tudi letos so organizatorji poskrbeli za obilico družabnih iger, med katerimi je nedvomno najbolj popularna drčanje v daljavo. Med sabo so se lahko pomerili tudi v igranju taroka in zorbing nogometu. Med tem ko so si nekateri barvali majice so si drugi telesa, mnogi pogumneži pa so se preizkusili tudi na letošnji noviteti rodeo biku.

Poleg vsesplošne zabave projekt promovira tudi zdrav način življenja. Člani ŠKMŠ-ja so tako ves čas obiskovalcem ponujali limonade in sveže sadje.

Pestro pa je bilo tudi zvečer. Kot predskupina je oder ob 9. uri prevzela devetčlanska skupina Jazz in the pants. Zasedba, ki navdih črpa iz obdobja swinga iz tridesetih let, funka iz šestdesetih, pa vse do electro swinga in sodobne glasbe je zbrane nedvomno do dobra ogrela za prihod zvezde večera Nine Pušlar. Slednja je z bandom obnorela množico in tako dodala piko na i ponovno več kot odličnemu projektu Bazenjenje.

Za konec vabljeni še k ogledu priložene fotogalerije.

muri-polsi-klik