Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Šmarje prihajata legendarni Crvena Jabuka in vroče Učiteljice – vstopnice 54 % ceneje


sok-crvena-naslovnaJa, prav ste prebrali! Šmarska ploščad bo v soboto, 25. junija 2016, deležna glasbenega vrhunca, kot ga že dolgo ne pomnimo.

Dve izjemni skupini bosta stali na odru šmarske ploščadi pred Kulturnim domom in vas popeljeli v poletno dogajanje na prostem. Legendarni in nepozabni sarajevski band Crvena Jabuka, ki vsakemu izmed nas prikliče malo jugo nostalgije ter, lahko bi rekli, da njihovo popolno nasprotje nasprotje, mlade in energične Učiteljice.

Ko se srečata jugo nostalgija in mladostna razigranost v enem večeru je to zagotovilo za večer vrhunske glasbe, sproščenega vzdušja in mladostne energičnosti, ki ga preprosto morate doživeti. Za ogrevanje v ta edinstven glasbeni večer bo poskrbela skupina Jackson, dogodek pa se bo zaokrožil z nastopom skupine Rock Arena.

Krivec za to, da Šmarje 25. junija ne bo zaspalo do jutranjih ur je Klub študentov šmarske regije in Obsotelja, ki glasbene veljake gosti v okviru Festivala ŠOK.  Nam so zaupali, da bo prireditev v vsakem vremenu, sicer so “naročili” nebo brez oblačka, če pa bo vremenska napoved kazala na dež pa bo koncert pod velikim šotorom.

 Vstopnice so že na voljo v predprodaji na prodajnih mestih Eventima.

Če zaključimo v stilu enega izmed hitov Crvene Jabuke, lahko rečemo samo… To mi radi!

fotka-crvena-tekst

 

Organiziran brezplačni prevoz!

Organizatorji so poskrbeli za brezplačni prevoz iz smeri Kozjega oz. Bistrice ob Sotli (Podčetrtek) in iz Rogatca (Rogaška, Mestinje) do Šmarja pa nazaj. Število mest je omejeno, zato je potrebna prijava na:  https://docs.google.com/forms/d/1Vi1lHVO9_MIME08zudVW9cmQ6o1Y7wejShMo_42uKEs/viewform?c=0&w=1

S KOZJANSKO.INFO NA CRVENA JABUKA IN UČITELJICE 54 % CENEJE

Našim obiskovalcev in članom Polovička.si pa 20 vstopnic za ŠOK ODKLOP s Crvenimi Jabuki v Šmarju ponujamo 54 % ceneje od redne cene na dan dogodka.

Cenejše vstopnice naročite tukaj:

sok-crvena-polsi-klik