Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V občini Podčetrtek odprli skoraj kilometer nove kolesarske poti (video)


odprtje_kolesarske_poti_olimje_imeno_1V soboto so v občini Podčetrtek odprli nov odsek kolesarske poti in sicer Imeno – Olimje. Ob tej priložnosti se je zbralo veliko število kolesarjev, ki so se po uradnem odprtju popeljali po stezi. Na dogodku je bil prisoten tudi gospodarski minister in “domačin” Zdravko Počivalšek.

V Občini Podčetrtek nadaljujejo z razvojem in novitetami. 900 metrov nove kolesarske poti, ki so jo zgradili z občinskim denarjem, so minulo soboto tudi simbolično predali namenu. Vrednost investicije, dvosmerne povezave, po besedah župana znaša približno 70.000 evrov.

Priložnostna prireditev je potekala pri domačiji Gradišek, udeležili pa se se je tudi učenci OŠ Podčetrtek, ki so s svojim programom in udeležbo obeležili del dneva šole. Udeleženci so slišali recital in harmoniko ter si ogledali vragolije na kolesih.

odprtje_kolesarske_poti_olimje_imeno_2

Stezo so z vožnjo z električnimi kolesi odprli župan Peter Misja, minister Počivalšek, direktor Term Olimia Florjan Vasle in prokurist Term Olimia Vasja Čretnik. Za njimi so se na pot podali učenci z družinami.

odprtje_kolesarske_poti_olimje_imeno_3

O sami investiciji in načrtih v prihodnosti, nam je vel zaupal župan Peter Misja. Prisluhnete mu lahko tukaj:

Vabljeni tudi k ogledu galerije fotografij.

eH

sok-crvena-polsi-klik