Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 22. 6. 2016


images_slike3_ured10_sentjur_policijska_postaja_sentjurPrometna nesreča v podvozu

Dne 14. 6. 2016 se je v podvozu v Šentjurju ponovno pripetila prometna nesreča. Voznik je enostavno pozabil, da vozi specialno vozilo, ki je previsoko z vožnjo v podvozu. Med trčenjem v strop podvoza je vozilo poškodoval.

Trčenje z ogledali

Dne 16. 6. 2016 je v podvozu prišlo do oplaženja z ogledali med dvema voziloma, pri čemer je eno voznik enega vozila s kraja odpeljal oz. pobegnil s kraja.

Tatvina kolesa

Iz kolesarnice pri OŠ Hruševec Šentjur je bilo 17. 6. 2016 odtujeno fantovsko kolo v vrednosti okoli 500 €. Kolo je bilo še isti dan najdeno,  saj ga je  storilec uporabljal z vožnjo po Šentjurju. Kolo je bilo storilcu zaseže in vrnjeno lastniku.

Lastniki naj bodo previdni in z ustrezno ključavnico zavarujejo svoja kolesa.

Nasilje v družini

Dne 18. 6. 2016 so policisti intervenirali pri partnerjih, ki sta v postopku razveze. Kljub tem se partner ni mogel oz. ni hotel obvladovati in je nad partnerko še vedno izvajal nasilje. Izrečena mu je bila prepoved približevanja, zadeva pa bo dobila epilog na sodišču.

Sosedski prepir

V Dobrini je 18. 6. 2016 prišlo do prepira med dvema sosedama. Povod za prepir so bili pasji iztrebki psa ene izmed njiju. V prepir sta se morala vključiti tudi njuna partnerja. Prepir se je preneha z manjšimi praskami in udarninami. Seveda pa sledijo še globe.

Prometna nesreča

Dne 18. 6. 2016 se je v Gorici pri Slivnici pripetila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, katero jo je povzročil voznik motornega kolesa, ki je bil močno  pod vplivom alkohola.  O usodi njegovega vozniškega dovoljenja bo odločalo sodišče.

 

 Po pooblastilu komandirja PP

 Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Višji policist II

polovicka_celje_klik