Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 1. 6. 2016


images_slike3_ured10_sentjur_policijska_postaja_sentjurSum goljufije

Dne 25. 5. 2016 se je na PP zglasil oškodovanec, ki je ovadil preprodajalca avtomobilov iz Šentjurja. Slednji je objavil oglas za avtomobil in prepričal kupca, da se je odločil za plačilo are. Ko pa je kupec želel za vozilo opraviti prepis, pa je ugotovil, da vozilo po karakteristikah in letniku ne ustreza podatkom, ki jih je prodajalec navajal. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih o zadevi obvestili tožilstvo v Celju.

Sosedski spor 1

V Brezju pri Dobjem sta se 25. 5. 2016 sprla dva soseda zaradi nekaj kvadratnih metrov zemljišča. Ker je bil boter tudi alkohol, do dogovora ni in ni prišlo. Ker se je zadeva stopnjevala, se je vmešal tudi sin enega od akterjev. Verbalni spor je prerasel v pretep z motiko. Zoper osumljenca bo podana kazenska ovadba.

Sosedski spor 2

Dne 26. 5. 2016 je v enem od stanovanjskih blokov v Šentjurju prišlo do pretepa med dvema sosedama. Zadevo, ki se je zaključila s praskami, policisti še preiskujejo, po končnih ugotovitvah pa bodo o zadevi obvestili tožilstvo.

Kršitev v gostinskem lokalu

V enem gostinskih lokalov v Šentjurju je 26. 5. 2016 zaradi nerazčiščenih odnosov prišlo do pretepa med dvema občanoma. Kršitelju bo zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru izdan plačilni nalog.

Nasilje v družini

Na Proseniškem je bil kršitelj 26. 5. 2016 nasilen do svojih družinskih članov. Grozil jim je , da jim bo zažgal dom in z njimi fizično obračunal. Policisti so mu izrekli prepoved približevanja, zoper njega pa bo podana tudi kazenska ovadba.

Kršitev na javnem kraju

Policisti so bili 27. 5. 2016 obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Na kraju so ugotovili, da se moški po treh letih še ni navadil, da nima pravice nadzorovati in ukazovati bivši ženi, s katero je že dalj časa razvezan. Policisti so mu izrekli globo.

Požar v hiši

Dne 28. 5. 2016 je zagorelo v stanovanjski hiši v Goričici. Do požara je prišlo na električni napeljavi do hladilnika in zamrzovalne skrinje. Ogenj je uničil hladilne naprave in lesen opaž v prostoru. Intervenirali so gasilci iz PGD Lokarje in PGD Šentjur, ki so požar hitro pogasili in preprečili nastanek še večje škode.

 

Po pooblastilu komandirja PP

 Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Višji policist II

mavricni2016-polsi-klik