Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Lado Leskovar v Domu starejših Šentjur


lado leskovarV Domu starejših Šentjur poskrbijo za pestro dogajanje in pester nabor prireditev in aktivnosti za stanovalce. Gostuje veliko glasbenih skupin, pevskih zborov, ljudskih pevcev, igralskih skupin in še bi lahko naštevali. Med drugim  so letos nastopali ljudski pevci iz Tepanja, članice vokalne skupine Kresnice, učenci prof. Laryse Kocherove, dijaki Srednje zdravstvene šole iz Celja, varovanci Varstveno delovnega centra Šentjur s folklornim nastopom, Ljubiteljsko gledališče iz Celja in še bi lahko naštevali.

Zadnji dogodek je bil nastop pevca zabavne glasbe Lada Leskovarja. Ljubljančan po rodu iz Slovenske Bistrice je najprej povedal, kako je navdušen nad našimi kraji, v kako lepem okolju stoji dom starejših in kako prijetno se počuti med stanovalci in zaposlenimi, ki so ga tako toplo sprejeli.

Stanovalci legendarnega pevca dobro poznajo, saj je že desetletja gost številnih festivalov na domačih in tujih odrih ter televizijski oddaj. V nastopu, ki so ga med pesmimi prepletale zanimive zgodbe iz njegovega pestrega življenja, je izžarevala predvsem  ljubezen in  spoštovanje do slovenskih avtorjev besedil in glasbe. Stanovalce pa je seveda najbolj očaral s svojim šarmantnim in prepoznavnim baritonom, glasom, ki nič ne nakazuje, kot pravi pevec sam, na njegovih prvih 74 let.

BJ

polsi-koles-klik