Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Udeležite se Urbanih gladiatorjev 2016 … ne zamudite nedeljskega v Celju!


urbani-celje-naslovnaUrbani gladiator ni novost na trgu športnih prireditev, njegova izvedba pa je adrenalinska atrakcija v vseh pogledih. Team building, premagovanje ovir, blato, velikanske drče, preskakovanje ognja, adrenalinske ovire in zabava, vse skupaj združeno v eni prireditvi, namenjeni širokemu krogu adrenalinskih odvisnežev.

URBANI GLADIATOR je družaben dogodek namenjen za 2, 3, 4, 5 ali 10 članske ekipe, ki premagujejo ovire na zanimivih, a hkrati zahtevnih trasah.

to nedeljo, 15. maja od 11. ure dalje se Urbani gladiator vrača v zgodovinsko mesto ob Savinji, kjer se je v letu 2014 vse skupaj začelo. Dogodek povezuje znane kulturno zgodovinske točke mesta v zgodbo, ki je posebej za tiste, ki niso iz Celja, izredno zanimiva. Mogoče pa tudi celjani zaidejo v kotiček, ki ga doslej še niso spoznali.

Udeleženci bodo svojo pot pričeli na Savinjskem nabrežju in jo tam tudi končali. Vmes pa si bodo od blizu ogledali vse najlepše celjske turistične točke, za katere mnogi še sploh niso slišali. Herkulovo svetišče, Stari grad, Lapidarij, staro mestno jedro…

NA URBANEGA GLADIATORJA CELJE SE PRIJAVITE TUKAJ (KLIK, NATO POVSEM SPODAJ)

urbani gladiator celje 2

KDO SODELUJE NA URBANEM GLADIATORJU? Verjeli ali ne na naših dogodkih je v povprečju 25-40% žensk. Ogromno udeležencev je članov istega kluba ali organizacije, ki dogodek vzame kot odličen teambuilding. Kar precej pa je zaposlenih, ki jim direktorji ali lastniki omogočijo zabavo in sprostitev stresa. A smo povedali, da je tudi ogromno gasilcev in gasilk udeležencev na dogodkih? Res je in tudi Gasilskim društvo se lahko zahvalimo za izkazano pomoč, ki nam jo nudijo v sklopu izvedbe dogodkov.

DATUM IN URA DOGODKA: nedelja, 15. maj, od 11.00 ure dalje

STARTNO-CILJNO PRIZORIŠČE: Start in cilj bosta pred zgodovinskim Lapidarijem, kjer vsako leto gostimo dogodek. Tu bo poskrbljeno za garderobe, prav tako pa bodo po koncu dogodka gasilci na parkirišču nedaleč stran, poskrbeli, da bodo iz vas sprali vso umazanijo, ki se bo nabrala na trasah.

GLADIATOR

OKREPČEVALNICE: Na trasah bomo zagotovili okrepčevalnice, na katerih bodo na voljo voda, banane in energijska okrepčila.

PRIJAVE: Prijave bodo možne preko spleta ali na dan dogodka na prizorišču od 8.30 ure dalje.

TRASE: Na voljo bodo različno dolge trase primerne za tiste manj pripravljene, kot tudi daljše za bolj pogumne in bolj pripravljene gladiatorje. Trase so v pripravi.

urbani gladiator celje

OVIRE: Preskok ognja, metanje sulic, plezanje preko stene, hoja po gumah, vlečenje gum, drčanje, plazenje pod električnim pastirjem, puzanje po blatu, nošenje bremen, vlečenje bremen, preskok ovir, … Pred ciljem pa seveda GLADIATORSKA ARENA, z našpičenimi gladiatorji.

KAZNI PRI OVIRAH: Ker se je na našem dogodku potrebno ob zabavi vendarle tudi potruditi, so za neizvedbo ovir oz. neizpolnjevanje nalog pri ovirah predvidene kazni. Vojaške poskoke ali svetovno znane BURPIJE (v količini 30 kom, odvisno od težavnosti ovire) bo potrebno izvesti vsem tistim, ki ovir ne bodo želeli ali ne bodo sposobni premagati. Ženskam damo na voljo tudi sklece. Če posameznik ali posameznica tudi kazni ni sposobna izvesti morajo le to opraviti ostali člani ekipe. Vojaki vam bodo pomagali pri štetju, ko boste že utrujeni. 😉

GLADIATORJI

SLIKE IZ DOGODKA: Na dogodku bomo imeli kar nekaj fotografov, ki bodo poskrbeli, da bodo vsi vaši uspešni in pa tudi nerodni trenutki ovekovečeni. Namaskirajte se v supermane, sodelujte v kravatah, postanite gasilci…Uporabite domišljijo, kajti med vsemi tematskimi ekipami bomo po dogodku izžrebali tudi nekaj vrednih nagrad. Nagrajence in slike pa objavili na spletu in FB.

ŠTEVILO UDELEŽENCEV EKIP: Kot lani je tudi letos naš dogodek namenjen samo ekipam, le-te pa so lahko poljubno velike, od minimalno 2 do maksimalno 10 udeležencev.

STARTNINE: Startnina na letošnjih dogodkih bo enotna ne glede na število članov v ekipi in ne glede na datum plačila. Cena nastopa za posameznika na VSAKEM POSAMEZNEM DOGODKU bo znašala 21 EUR.

Na vseh dogodkih pa bodo obstajali trije roki plačil od katerih je odvisno kaj boste za svojo plačano startnino ob prijavi prejeli:

1. TERMIN, bo od 26.1. do 18.4.2016 do 15.00 ure. Tu startnina v višini 21 EUR/osebo vključuje:

  • nastop na dogodku
  • spominsko tekaško majico dotične prireditve,
  • darilno vrečko,
  • spominsko medaljo,
  • spominsko diplomo,
  • topel obrok v cilju.

2. TERMIN, bo od 19.4. do 10.5.2016 do 15.00 ure. Tu startnina v višini 21 EUR/osebo vključuje:

  • nastop na dogodku,
  • nevtralno spominsko majico prireditve,
  • darilno vrečko,
  • spominsko medaljo,
  • spominsko diplomo.

3. TERMIN, bo od 11.5. do 15.5.2016 in vključno na dan dogodka. Tu startnina v višini 21 EUR/osebo vključuje:

  • nastop na dogodku
  • spominsko medaljo
  • spominsko diplomo

Ne glede na termin plačila si bo na vsakem dogodku ZA DOPLAČILO možno zagotoviti: topel obrok, tekaško ali nevtralno spominsko majico dogodkov.

Predprijave se upoštevajo LE s plačano startnino.

STARTNINA POLEG NAŠTETEGA VKLJUČUJE: pijačo in okrepčila na okrepčevalnicah, organizirano prireditev s postavljenimi ovirami, zdravniško službo, zavarovanje odgovornosti udeležencev, zanimive trase ter dobro družbo in vrhunsko zabavo.

 

NAGRADE: Med vsemi udeleženci prireditve bomo izžrebali bogate nagrade pokroviteljev.

FACEBOOK: Všečkajte in spremljajte našo uradno stran na socialnih omrežjih https://www.facebook.com/UrbaniGladiator in se potegujte za dodatne nagrade, ki bodo na voljo v nagradnih igrah, ki jih bomo izvajali do dogodka.

Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na DOGODKU na FB-strani URBANI GLADIATOR CELJE in se potegujete za brezplačno startnino za posameznika in za ekipo. DOGODEK najdete TUKAJ.

NA URBANEGA GLADIATORJA CELJE SE PRIJAVITE TUKAJ (KLIK, NATO POVSEM SPODAJ)

OGENJ

S CELJE.INFO NA URBANE GLADIATORJE PO SLOVENIJI 43 % CENEJE

Našim zvestim bralcem pa ekskluzivno podarjamo po 4 43 % cenejše startnine za Urbane gladiatorje po drugih lokacijah Slovenije.

Brezplačno se registrirajte na Polovička.si in naročite cenejšo startnino! Razliko do polne cene startnine namreč prevzamemo nase!

Cenejše startnine za Urbane gladiatorje naročite tukaj:

urbani-gladiator-polsi-klik