Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Med člani TK Kozje ponovno najboljši Blaž Hartl


obcinsko kozje tenis 2016Društvo Tenis klub Kozje že vrsto let organizira občinska prvenstva Občine Kozje v športih z loparji. Najdaljšo tradicijo ima seveda prvenstvo v tenisu, saj je bilo letošnje že 21.

Minulo soboto popoldan se je na igriščih TK Kozje zbralo osem igralcev, ki so se pomerili v turnirju na izpadanje. Vreme je sicer grozilo, da prvenstva ne bo dovolilo, vendar pa smo bili deležni le na trenutke nekaj močnejšega vetra in nekaj kapljic dežja. Prvenstvo je bilo tako izpeljano, kot je bilo načrtovano.

Po pričakovanjih se je nove zmage na turnirju in že 12. naslova občinskega prvaka veselil Blaž Hartl. Zanimivo je, da je Blaž prav vsakič, ko se je uvrstil v finale, tam tudi zmagal. Drugič se je na drugo mesto uvrstil Bojan Dobravc, že petič pa se je tretjega mesta veselil Tadej Hartl. Na nehvaležnem četrtem mestu je ponovno, že devetič, pristal Roman Gradišek, ki pa je zbral že 16 uvrstitev v polfinale. S tem se je pričela nova sezona turnirjev Tenis kluba Kozje. Tudi letos bodo ob Odprtem prvenstvu Kozjega, ki bo tokrat že 25., organizirali še turnirje članov in članic, turnirje mlajših kategorij, pa turnir družinskih mešanih dvojic in turnir izžrebanih povabljenih dvojic, turnir v racket triatlonu, pa še kaj se bo našlo.  (R.G.)

kolesarjenje-sotla-polsi-klik2