Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zaključili tudi v badmintonskih ligah


badminton najboljse tri ekipe prve lige 2016Zaključila se je tudi najmlajša izmed lig v organizaciji Športne zveze Kozje, liga v badmintonu ABH Šport Kozjansko. Po lanski prvi sezoni,v kateri je nastopalo sedem ekip, je letos sodelovalo 10 ekip, ki pa so bile razdeljene v prvo in drugo ligo.

V prvi ligi so bili končni rezultati praktično enaki kot v lanski sezoni. Zmagala je ekipa Športnega društva Kozje, letos pod imenom ŠD Kozje I.S.T. Avtodeli, na drugo mesto se je uvrstila ekipa ŠD Podsreda in na tretje ekipa Tenis klub Kozje Dr. Harvey. Tudi v drugi ligi je naslov prvaka ostal v ŠD Kozje, zmagala je ekipa ŠD Kozje Poletni tabori, drugo mesto je osvojila ekipa TK Kozje Vezenje EP, tretje pa ekipa PGD Kozje.

Za zaključek so organizatorji pripravili še turnirja posameznikov. Med igralci prve lige je Blaž Hartl (ŠD Kozje), ki je nepremagan že obe sezoni lige, upravičil status favorita in zmagal, drugo in tretje mesto sta osvojila člana ŠD Podsreda, Simon Vuk in Jože Vuk. Med igralci druge lige je zanesljivo zmagal Dejan Zorenč (ŠD Kozje), ki je bil prav tako neporažen v celotni sezoni druge lige in je v finalu premagal Ivico Krošelj (TK Kozje).  Turnirjema posameznikov je sledila še podelitev pokalov za obe ligi in druženje ob pogostitvi, za katero je poskrbel sponzor lige. (R.G.)

*na sliki člani najboljših treh ekip

malice-zonta-polsi-klik