Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rok in Blaž znova občinskega prvaka


obcinsko kozje namizni tenis 2016Tenis klub Kozje ob občinskem prazniku Občine Kozje že od leta 2002 dalje vsako leto organizira občinski prvenstvi v namiznem tenisu in badmintonu. Letošnji sta tako bili že 15. po vrsti.

V soboto so se najprej med sabo pomerili tekmovalci v namiznem tenisu. Na 15. prvenstvu je nastopilo rekordnih 15 tekmovalcev, ki so bili v prvem delu tekmovanja razdeljeni v štiri skupine. Po prva dva iz vsake skupine sta se uvrstila v četrtfinale, preostali pa so igrali tolažilni turnir. Nekoliko presenetljivo je že v četrtfinalu izpadel osemkratni prvak Ervin Perčič (TK Kozje), ki ga je ugnal Gregor Volaušek (Rajmax). Tega je v polfinalu izločil Rok Perčič (TK Kozje), v drugem polfinalu pa je Dušan Ferlič (TK Kozje) premagal Blaža Hartla (TK Kozje). V finalu je bil Rok Perčič uspešnejši od Dušana in tako osvojil drugi zaporedni in skupaj tretji naslov občinskega prvaka. S tem se je po številu naslovov približal Dušanu Ferliču, ki je ob štirih naslovih prvaka tokrat že šestič osvojil drugo mesto. Prvič pa se je med dobitnike medalj zavihtel Blaž Hartl, ki je v tekmi za tretje mesto premagal Gregorja Volauška.

Dan kasneje so se za občinske naslove pomerili še igralci badmintona. Pričakovano je bila udeležba na tem prvesntvu nekoliko skromnejša. Pet tekmovalcev se je pomerilo vsak z vsakim. Brez poraza je do drugega zaporednega naslova prvaka prišel Blaž Hartl (ŠD Kozje). Drugega mesta se je prvič veselil Simon Vuk (ŠD Podsreda), na tretje mesto pa se je uvrstil Bojan Dobravc (TK Kozje). (R.G.)

sentrock2016-polsi-klik