Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 18. 4. 2016


Kršitev javnega reda in miru  
12. 4. 2016 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o kršitvi javnega reda in miru in sicer naj bi moški fizično obračunal z njegovo znanko. Policist so na kraju ugotovili, da je med navedenima najprej prišlo do verbalnega, nato pa še do fizičnega spora. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Tatvina
13. 4. 2016 so bili policisti obveščeni o tatvini delov tovornega vozila. Policisti so na kraju z ogledom kraja in zbiranjem obvestil ugotovili, da je neznani storilec preko noči iz parkiranega tovornega vozila odtujil pokrov motorja in prednje luči. Z dejanjem je oškodoval oškodovanca za okoli 500 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo na ODT Celje podali kazensko ovadbo.

Vlom v gostinski lokal
Policisti so bili v zgodnjih jutranjih urah 17. 4. 2016 obveščeni, da je bilo vlomljeno v gostinski lokal na območju PP Šmarje pri Jelšah. Na kraju so policisti z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja ugotovili, da je storilec preko noči vlomil v lokal skozi okno in odtujil cigarete, žgano pijačo in denar. Z dejanjem je oškodoval lastnika za okoli 1500 EUR. Z zbiranjem obvestil policisti nadaljujejo in bodo na ODT Celje podali kazensko ovadbo.