Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 23. 3. 2016


Urednistvo_sentjur_policijska_postajaZatajitev priklopnika

Policisti so bili 15. 3. 2016 obveščeni o kaznivem dejanju, ki je bilo storjeno na škodo družbe, ki je podjetniku dalo v najem priklopnik, za katerega pa slednji nato ni plačeval dogovorjene najemnine, prav tako pa ni vrnil priklopnika. Svoje ravnanje bo lahko pojasnil na tožilstvu.

Kršitev javnega reda in miru I.

Policisti so bili 16. 3. 2016 obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v objektu tržnice v Šentjurju. Na kraju so policisti ugotovili, da je javni red in mir kršil občan, ki mu je bil zato izdan plačilni nalog.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami

Policisti so bili 17. 3. 2016 obveščeni o prometni nesreči v križišču v Šentjurju. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prometno nesrečo povzročila voznica, ki ni upoštevala rdeče luči na semaforju. Udeleženec je po prometni nesreči sam iskal zdravniško pomoč. Voznici je bil zaradi kršitve izdan plačilni nalog.

Kršitev javnega reda in miru II.

Policisti so bili 18. 3. 2016 obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v Šentjurju, kjer je prišlo do spora in nato kršitve med družinskimi člani. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog, ter mu izrečen ukrep prepovedi približevanja.

Vlom v hišo

Policisti so bili 20. 3. 2016 obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Dobju, kjer je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo in odnesel tehnično blago. Policisti še zbirajo obvestila o storilcu.

 

OPOZORILO OBČANOM

Na območju so se ponovno pojavili tujci, ki prodajajo zlatnino ali motorne žage, pri tem pa so vsiljivi, ter poskušajo zamotiti oškodovance, z namenom izvrševanja tatvin iz objektov. Občane opozarjamo, da ob delu na vrtu, ali odhodu iz hiš slednje zaklepajo, ter tujih oseb ne puščajo v hišo brez nadzora. O pojavi sumljivih oseb, pa naj si zapomnijo čim več podatkov (opis oseb, vozilo, registrska številka, smer odhoda), ter o tem čimprej obvestijo Policijsko postajo Šentjur ali 113.

 

Po pooblastilu komandirja PP

Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Višji policist II

polovicka_celje_klik