Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na predvidoma zadnjo izvedbo monokomedije Moška copata v Celjski dom


DN16-0048-Spasteater-MC-bannerji_300x250“Ste poročeni ali ločeni? Samski ali vezani? Imate otroka, nimate otroka? Potem je to prava predstava za vas. Moška copata, je monokomedija za vse generacije!”

Zdaj je zadnja priložnost, da si ogledate izjemno priljubljeno monokomedijo Špas teatra Moška copata, v izvedbi Ranka Babića. Predvidoma zadnjič bo odigrana v Celjskem domu v četrtek, 31. marca 2016 ob 20. uri.

Več o Moški copati:

Mislite, da ste copata? Greste lahko ven iz hiše, brez da bi povedali kam ste namenjeni? Seksate tolikokrat na leto, kot je praznikov? Imate ženske prijateljice? Ima vaša boljša polovica gesla od vašega maila in Facebooka? Je vaše prijatelje ljubezen tako zaslepila, da ne najdejo več vaše telefonske v imeniku?

Zakaj moramo paziti, kakšno ime izbrati za svojega otroka, kaj storiti, ko vas zasačijo pri »igranju s samim seboj« in kako ne poskušati zadovoljiti svoje življenjske sopotnice. Obudili boste spomine na izgubo nedolžnosti, prvega dopusta s punco in rojstvo prvega otroka

Resnica ni bila še nikoli tako zabavna, kot je v tej komediji, ki se bo brez izjem dotaknila prav vsakega. Kot pravijo naši dedki; »Vsi moški smo copate. Samo da, smo razdeljeni na tiste, ki to priznajo in tiste, ki to zanikajo.

Igra: Ranko Babić

Vstopnice po ceni 16 € lahko kupite na vseh poslovalnicah Eventima in na TIC Celje.

Predstava traja 1 uro 25 minut.

DN16-0048-Spasteater-MC-bannerji_670x150