Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na koncert Nine Pušlar v Šmarje


nina-puslarPo njenem nastopu v priljubljenem muzikalu Cvetje v Jeseni bo oder šmarskega Kulturnega doma ponovno gostil izjemno pevko Nino Pušlar. Skupaj z gosti iz sosednjega Podčetrtka – skupino Osti Jarej, bo v Šmarju nastopila v nedeljo, 14. februarja ob 18. uri.

Vstopnice po ceni 15 € si lahko v predprodaji zagotovite v Knjižnici Šmarje/Jelšah; tel.: 81 71 554; 031 627 444; 031 617 444. Pohitite, saj je število mest omejeno, na voljo pa jih ni več veliko!

NINA PUŠLAR IN NJENA GLASBENA KARIERA

Nina Pušlar… klik je v zadnjih letih na slovenski popularni glasbeni sceni dosegla skoraj vse lovorike. Druga samostojna plošča Slečeno srce je samo potrdila njen glasbeni talent in vrhunsko interpretacijo, ki sta jo v glasbeni svet katapultirali po zmagi na Bitki talentov leta 2005 v oddaji Spet doma. Naslovna skladba albuma je postala najbolj predvajana skladba leta 2010. Nepozaben je zagotovo njen nastop na festivalu EMA 2010, kjer je s skladbo Dež osvojila odlično drugo mesto. Leta 2011 je na istem festivalu s skladbo Bilo lepo bi nastopila kot povabljena glasbenica in kmalu zatem z Janom Plestenjakom posnela duet Punca.

Tretji samostojni album Med vrsticami, ki je izšel na njen rojstni dan 25. oktobra 2011, je na radijske postaje pripeljal nov single Pozdrav z ljubeznijo. Sledil je single Tik tak tok, ki je bil izbran za himno velikega eventa v Ljubljani in energični hit poletja 2012. Jesen 2012 je Nina zaznamovala z odličnim nastopom na Slovenski popevki. Bil je njen prvi, prvič pa je tudi slovenska publika lahko prisluhnila unikatni mešanici ljudskega petja Stiškega kvarteta, ki je z njo sodeloval, in popularne glasbe v skladbi Kdo še verjame. Le-ta je osvojil slovenske radijske postaje, saj je daleč najbolj poslušana pesem festivala. Saj sva skupaj je postal zadnji Ninin single leta 2012, vizualno podobo pa je dobila aprila 2013 s koncertnim videospotom, ki so ga deloma posneli tudi Ninini feni. Njej najljubša pesem z zadnjega albuma je posebna tudi zato, ker je ena tistih, ki jih Nina v živo izvede na klavirju.

Polovica leta 2013 mine v znamenju številnih koncertov, pisanja pesmi in priprav na novi album. Prvo novost Nina predstavi septembra, pesem Svet je tvoj!, jeseni pa zgodbo nadaljuje s četrtim solističnim albumom NEKJE VMES in leto 2013 zaključi več kot uspešno. 2014 je v znamenju presežkov. Tako koncertnih, z rekordnim številom koncertov, kot glede novosti. Nova singla sta postala Valentinov Poljub na klopci in remix italijanskega producenta KeeyJay-a, Ta svet ne zna živet, ostale novosti pa akustični bombonček Sva super par in nepričakovan remix ene izmed pesmi s plošče, Kdo misliš, da si (Mattworx remix).

Jesen 2014 postreže z absolutnim presenečenjem – glavno vlogo, vlogo Mete, v prvem slovenskem avtorskem muzikalu CVETJE V JESENI. Petkrat zapored razprodane ljubljanske Križanke septembra in nadvse pozitivni odzivi na Ninino vlogo so muzikalu dali velik zagon, ki ga je od oktobra dalje popeljal po celi Sloveniji in imeli v enem letu že kar 70 ponovitev. Medtem pa se Nina ne ustavlja. Na svoj rojstni dan priredi nepozaben veliki tradicionalni koncert v Ivančni Gorici, do polovice 2015 pa izda še dva nova singla – jesenski Nasmeh in mirna kri in pomladni Vprašanja srca,  in gre dalje in dalje…

Deseto obletnico svoje kariere in velike načrte začne uresničevati že z Valentinovimi koncerti pod logom #malodrugace in pomladnimi koncerti ob dnevu žena, hkrati pa potrdi govorice o novem, že petem studijskem albumu, in večji koncertni turneji za jesen. Nina pravi, da so sanje zato, da se jih živi. Nedvomno je del svojih sanj uresničila septembra 2015, ko je svojo desetletko praznovala z nepozabim koncertom v ljubljanskih Križankah in s hkratno izdajo novega albuma – oboje #malodrugace. Zgodba pa se ni ustavila tam, ampak se še kar nadaljuje…in postaja vedno večja…

Mlada glasbenica je med širšim občinstvom priljubljena zaradi svojega glasbenega ustvarjanja in odličnih koncertov, naročniki pa cenijo 100% profesionalnost nje in ekipe. Je mlada, uspešna in ambiciozna oseba, ki sledi svojim sanjam in jih uspešno uresničuje. Nastopa s spremljevalno skupino, katere glasbeniki v Sloveniji sodelujejo z najboljšimi izvajalci (kot je na primer Jan Plestenjak) in so soustvarjali mnoge oddaje z živim bandom na RTV Slovenija (Hri-Bar, Zvezde pojejo in Parada) in festivale (MMS 2013-15,…). Glasbeniki v spremljevalni skupini so: Janez Skaza (kitara, vokal), Aleš Ogrin (klaviature), Giovanni Toffoloni (bas kitara) in Tomi Purič (bobni, spremljevalni vokal in vodja skupine).

Organizatorji koncertov in privatnih eventov so nad nastopi navdušeni, saj je Nina z ekipo ena redkih slovenskih izvajalk, ki letno odigra več kot 80 koncertov. Med njimi je mnogo nastopov na občinskih in študentskih prireditvah. Verjamemo, da ste med njimi lahko tudi vi! Več informacij o Nini Pušlar lahko najdete na njeni spletni strani ali na Facebook profilu.

VOKALNA SKUPINA OSTI JAREJ IZ PODČETRTKA

Pod imenom Osti jarej že skoraj desetletje prepeva skupina fantov, ki svoje zveste poslušalce s tem pozdravom, ki pomeni »ostani mlad«, vsako leto povabi na svoj letni koncert, ki se je tudi letos tradicionalno zgodil v Marijini cerkvi v Olimju, kjer so fantje pod vodstvom priznanega dirigenta in zborovodje prof. Aleša Makovca poskrbeli za pevske presežke tudi z izborom gostov Jožeta in Urške Vidic.

osti-jarej