Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Naj karateist – kadet v državi prihaja s Kozjanskega


bor_hartlV soboto je v okviru članskega državnega prvenstva v karateju Karate zveza Slovenije podelila priznanja za karateista in klub leta 2015. Laskavi naslov v kategoriji kadetov je osvojil Bor Hartl, izjemen športnik, član Karate kluba Kozjansko in Obsotelje.

Priznanje je povsem zasluženo sledilo po napornem in nadvse uspešnem tekmovalnem letu 2015. Za prestižno nagrado športnik skozi celotno koledarsko leto zbira točke, ki jih nabira na raznih tekmovanjih.

Število osvojenih točk na posameznem turnirju je odvisno od osvojenega rezultata (1., 2. ali 3. mesto) in od zahtevnosti turnirja, upoštevajo pa se še določeni drugi kriteriji, ki jih razpiše KZS.

Odmevnejši rezultati, ki jih je Bor v letu 2015 osvojil s klubom oz. reprezentanco Slovenije so sledeči:

  • državni prvak Slovenije v katah 2015
  • državni prvak Slovenije v katah ekipno 2015
  • pokalni zmagovalec Slovenije 2015 v športnih borbah in katah, skupno
  • pokalni zmagovalec Slovenije 2015 v katah
  • udeleženec svetovnega mladinskega prvenstva v Indoneziji
  • mesto na 16. mladinskem balkanskem prvenstvu v Dubrovniku

Skupno je v letu 2015 osvoji kar 21 odličij, od tega 9 zlatih, 5 srebrnih in 7 bronastih.

Enako kot za posameznike, so tudi klubi sodelovali v kategorizaciji. Kot klub smo osvojili visoko 14. mesto, od 59 slovenskih klubov, ki so se uvrstili na seznam točkovanja, kar nas uvršča med najuspešnejše klube v regiji in Sloveniji. Vrhunski rezultati, tako posameznikov kot celotnega kolektiva so plod dolgoletnega kvalitetnega dela.

V klubu si bomo še naprej prizadevali za doseganje dobrih rezultatov in hkrati bomo vztrajali na zastavljeni poti, tako v tekmovalnem smislu, kot v duhu zdravega življenja in pozitivnega počutja, ki ga prinaša karate.

A.H.

polovicka_celje_klik