Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Dansko dekle, Vrh in druge filmske uspešnice – brezplačne vstopnice


images_slike3_ured5_smarje_kino-smarje1Kino je ponovno IN! Prenovljena dvorana kina Šmarje pri Jelšah z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V prihajajočih dnevih si v kinu Šmarje lahko ogledate dramo Dansko dekle, film Vrh, vestern Podlih osem in komedijo Svaka pod krinko. Poskrbljeno je tudi za najmlajše, ki si lahko ogledajo kar dva animirana filma – Hokus Pokus Albert in Medo s severa. Več o omenjenih filmih si lahko preberete v nadaljevanju.

Petek, 8. januar 2016, ob 18. uri – Vrh, gorniški film

film8985-VrhLeto: 2012
Država: Irska

Filmski žanr: Po resnični zgodbi

Režija: Nick Ryan

Avgusta leta 2008 se je štiriindvajset plezalcev združilo v najvišjem višinskem taboru na gori K2. Oseminštirideset ur pozneje jih je enajst preprosto izginilo – gora jih je zbrisala z obličja Zemlje. Film poskuša pojasniti neverjetne dogodke in razkriva skrivnostnega možaka po imenu Ger McDonnel, ki se je tisti čas soočal s srce parajočo dilemo. Na poti je namreč naletel na tri plezalce, ki so se zapletli v vrvi in ostali na milost in nemilost prepuščeni gori in njemu.

https://www.youtube.com/watch?v=z0pPhTLvzu4

Petek, 8. januar 2016, ob 20. uri – Podlih osem

Hateful8_223x324pxLeto: 2015
Država: ZDA

Filmski žanr: Vestern, akcijski film

Režija: Quentin Tarantino
Igrajo: Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins

Zgodba je postavljena v čas deset let po Državljanski vojni ter spremlja dogodivščine Marquisa Warrena (Samuel L. Jackson), bivšega vojaka in lovca na glave, ki zaradi snežnega meteža obtiči v majhnem mestu v Coloradu. Med nepredvidljivo vožjo se po naključju sreča z Johnom Ruthom (Kurt Russell), ki prevaža zapornico Daisy (Jennifer Jason Leigh), kmalu pa spozna še preostalo petico, ki bo zaokrožila „osmico” iz filmskega naslova.

Sobota, 9. januar 2016, ob 10. uri – Hokus Pokus Albert

Hokus_pokus_plakatLeto: 2013
Država: Norveška

Filmski žanr: Animirani film, družinski

Režija: Torill Kove

Albert živi z očetom v predmestju in od vsega si najbolj želi imeti psa. Vendar njegov oče nad tem ni navdušen. Pes se mu zdi prevelika odgovornost, zato sina odpravi z besedami: “Premajhen si!” Albert se s tem ne strinja. Velik je že – navsezadnje bo zdaj star že sedem let in bo šel v šolo! Očeta skuša prepričati na vse mogoče načine, pri čemer se po pomoč in ideje pogosto zateka k namišljenemu prijatelju.

Sobota, 9. januar 2016, ob 20. uri – Dansko dekle

Danish-Girl-223x324pxLeto: 2015
Država: ZDA

Filmski žanr: Drama

Režija: Tom Hooper
Igrajo: Eddie Redmayne, Alicia Vikander, Amber Heard, Matthias Schoenaerts

Eddie Redmayne se je preobrazil v Lili Elbe — eno prvih oseb na svetu, ki si je v 30. letih prejšnjega stoletja s kirurškimi posegi spremenila spol.

Sobota, 16. januar 2016, ob 10. uri – Medo s severa

NormOfTheNorthFINAL_webLeto: 2016
Država: ZDA

Filmski žanr: Animirani, pustolovski, komedija

Režija: Trevor Wall

Zgovorni severni medved Norm je trdno prepričan, da turisti na Arktiki nimajo kaj početi. Ko se neotesani gradbinec vendarle odloči graditi luksuzna stanovanja tik pred njegovim domom, Norm stori natanko to, kar bi storil vsak severni medved: poda se v New York, da prepreči gradnjo. S pomočjo svojih prijateljev se Norm v kaotičnem New Yorku počasi udomači ter na vse pretege poskuša rešiti Arktiko pred navalom turistov.

Sobota, 16. januar 2016, ob 20. uri – Svaka pod krinko

Ride-Along-2-223x324pxLeto: 2015
Država: ZDA

Filmski žanr: Akcijski, komedija

Režija: Tim Story
Igrajo: Kevin Hart, Ice Cube, Tika Sumpter, Olivia Munn

Ben je uspešno diplomiral na policijski akademiji, postal član atlantske policijske postaje in nadaljeval s sanjarjenjem o detektivski karieri. Medtem ko se z Jamesom ne razumeta najbolje, pa toliko bolj cveti njegova zveza z Jamesovo sestro Angelo, saj zaljubljenca pospešeno organizirata poročno slavje. In čeprav je veliki dan že tik pred vrati, policijski načelnik pošlje bodoča svaka v Miami.

K. S.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO:

Brezplačno (za cekine) ponujamo po 8 stopnic za filme po izboru v kinu Šmarje.

Za naročilo brezplačnih vstopnic za kino Šmarje kliknite tukaj:

kino_smarje_polovicka