Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Creed, Mladost in komedija Očka proti fotru – brezplačne vstopnice


images_slike3_ured5_smarje_kino-smarje1Kino je ponovno IN! Prenovljena dvorana kina Šmarje pri Jelšah z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov. V drugi polovici januarja si lahko ogledate dramo  Creed – Rojstvo legende, komično dramo Mladost in komedijo Očka proti fotru. Več o njih si lahko preberete v nadaljevanju.

Petek, 22. januar 2016, ob 20. uri – Creed: Rojstvo legende

Creed_223x324pxLeto: 2015
Država: ZDA

Filmski žanr: Drama

Režija: Ryan Coogler
Igrajo: Mauricio Ovalle, Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Wood Harris

Adonis Johnson ni nikoli spoznal svojega slavnega očeta Apolla Creeda, svetovnega prvaka v težki kategoriji, ki je umrl pred njegovim rojstvom. Pa vendar je boks brez dvoma v njegovi krvi, zato se Adonis napoti v Philadelphio, kjer se je Apollo Creed boril z Rockyjem Balboo v njunem legendarnem spopadu. Ko pride tja, poišče Rockyja ter ga prosi, da ga le-ta trenira. In čeprav kmalu dobi prvorazrednega trenerja, Adonis kmalu ugotovi, da za naziv potrebuje tudi srce pravega borca – ali mu bo uspelo?

Sobota, 23. januar  2016, ob 20. uri – Mladost

LNDHO_INTL_1SHTLeto: 2015
Država: Francija, Italija, Švica, Velika Britanija

Filmski žanr: komična drama

Režija: Paolo Sorrentino
Igrajo: Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz, Paul Dano, Jane Fonda, Mark Kozelek, Robert Seethaler, Alex Macqueen

Dobitnik lanskoletnega oskarja za najboljši tujejezični film predstavlja vizualno osupljivo poetično meditacijo o minevanju, staranju in smrti. Upokojeni skladatelj in dirigent Fred in filmski režiser Mick sta stara prijatelja, ki uživata v luksuznih toplicah ob vznožju Alp. Freda poskuša britanska kraljica prepričati, naj na slovesni prireditvi še poslednjič dirigira svoje naslovitejše glasbeno delo, a Fred trmasto odklanja vsako vrnitev na oder. Mick je medtem polno zaposlen s pisanjem scenarija za svoj najnovejši film. Prijatelja se zavedata, da so jima dnevi šteti in odločita se, da se bosta skupaj soočila s prihodnostjo. Vseeno pa se zdi, da se z minevanjem časa nihče razen njiju ne obremenjuje.

Sobota, 30. januar 2016, ob 20. uri – Očka proti fotru

Daddys-Home-223x324pxLeto: 2015
Država: ZDA

Filmski žanr: Komedija

Režija: Sean Anders
Igrajo: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, Paul Scheer

V komediji Očka pri fotru (DADDY’S HOME) bosta v ringu svoje moči pomerila Mark Wahlberg in Will Ferrell. Prvi se bo vživel v vlogo neodgovornega in odsotnega očeta, ki le poredko vidi svoja otroka, drugi pa bo zablestel kot njun razumevajoč in ljubeč očim. Da bi osvojila oziroma ohranila naklonjenost družinskih članov, bosta očeta docela izgubila razum in se posluževala še tako umazanih trikov, kot so podkupovanje otrok z denarjem in drastično prehitevanje s praznovanjem božiča.

K. S.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO:

Brezplačno (za cekine) ponujamo po 8 stopnic za filme po izboru v kinu Šmarje.

Za naročilo brezplačnih vstopnic za kino Šmarje kliknite tukaj:

kino_smarje_polovicka