Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 6. 1. 2016


PROMETNA NESREČA

Brestovec, 28. 12. 2015

Voznica osebnega avtomobila je zaradi vožnje po levi strani vozišča trčila v nasproti vozeči osebni avtomobil. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je povzročiteljica nesreče vozila pod vplivom alkohola. Zoper voznico je bil  podan obdolžilni predlog.

PROMETNA NESREČA S HUDIMI TELESNIMI POŠKODBAMI

Cerovec pod Bočem, 31. 12. 2015

Voznik osebnega avtomobila je v križišču izsilil prednost in trčil v voznika kolesa s pomožnim motorjem. Voznik kolesa s pomožnim kolesom se je v prometni nesreči hudo telesno poškodoval.  Zoper voznika osebnega avtomobila je bila na Okrožno državno tožilstvo podana kazenska ovadba.

NESREČA Z JADRALNIM PADALOM

Drevenik, 31. 12. 2015

Policisti so bili obveščeni o nesreči jadralca z jadralnim padalom, kateri se je pri padcu hudo telesno poškodoval. Sledi poročilo letalskemu inšpektorju in poročilo na okrožno državno tožilstvo.

TATVINA V TRGOVINI TUŠ

Rogaška Slatina, 2. 1. 2016

Policisti so bili obveščeni o tatvini dveh alkoholnih pijač Jaegermeister, ki ga je izvršil mlajši par. Navedena sta bila zaznana na izstopu iz trgovine, ko se je sprožil varnostni alarm. Zoper storilca bo podana kazenska ovadba.

NARISALI GRAFIT

Rogaška Slatina, 1. 1. 2016

Neznani storilec je  preko noči na fasado stanovanjskega bloka narisal grafit in s tem povzročil za okoli 500 evrov materialne škode. Zoper storilca po podana kazenska ovadba.