Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 19. 1. 2016


13. 1. 2016

Policisti so obravnavali tatvino alkoholne pijače viski znamke Jack Daniel’s v trgovini v centru Rogaške Slatine. Omenjena storilka je bila ustavljena, opravljen identifikacijski postopek, odtujeni izdelek pa ji je bil zasežen in vrnjen lastniku. Zoper storilko bo podana kazenska ovadba na okrožno tožilstvo.

13. 1. 2016

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščena o prometni nesreči v Rogatcu pri bencinskem servisu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo zaradi izsiljevanja prednosti. Povzročiteljici je bila zaradi prekrška izrečena globa.

14. 1. 2016

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni o poškodovanju osebnega avtomobila, parkirnega na parkirišču. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik z neznanim vozilom poškodoval parkiran osebni avto in s kraja odpeljal. Policisti zbirajo podatke in bodo ob izsleditvi zoper voznika ustrezno ukrepali.

14. 1. 2016

Na policijsko postajo je občanka prinesla denar, najden v reži bančnega avtomata. V primeru, da ste opravili dvig in pozabili denar, se oglasite na policijski postaji z ustreznimi dokazili o dvigu.

14. 1. 2016

Vozniku tovornega vozila, ki se je tedaj nahajal v Nemčiji, so iz parkiranega osebnega avtomobila odtujili platišča s pnevmatikami. Policisti zbirajo obvestila in bodo napisali kazensko ovadbo na tožilstvo.

15. 1. 2016

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila v Rogatcu. Voznica osebnega vozila je trčila v psa in si poškodovala vozilo. S strani veterinarske službe je bilo ugotovljeno lastništvo psa, zoper lastnika bo izveden ustrezen ukrep.

vasko-klik-polsi