Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Novo leto pričakali tudi v Kozjem


silvestrovanje_kozje_2016_1Ob prehodu starega leta v novo so se veselili tudi v Kozjem, kjer že nekaj let pripravljajo Silvestrovanje na prostem, namenjeno najširšemu krogu obiskovalcev. Na trgu pred občinsko stavbo so se tudi tokrat zbrale različne generacije krajanov Kozjega.

Obiskovalci so v dobri družbi prijateljev in znancev pokramljali, zapeli, zaplesali ter se poveselili in skupaj odštevali zadnje minute starega leta in nazdravili novemu, s trga pa se je ponujal tudi eden lepših razgledov na ognjemet.

Nedavno prenovljeni trg Kozjega se je na zadnji dan starega leta malo po enajsti uri začel počasi polniti z dobro razpoloženimi krajani in drugimi obiskovalci. Oviti v svoja najtoplejša oblačila so krajani zapustili topla zavetja svojih domov in se radostno lotili najlepšega dela silvestrskega večera – druženja s prijatelji, sorodniki in znanci ob prijetnih zimzelenih novoletnih in zimskih melodijah.

silvestrovanje_kozje_2016_2

Za razne napitke, tople ali hladne, je poskrbelo osebje bara Izvir Kozje in Bara MMS. Ko je ura odbila polnoč, je zbrane nagovorila županja Kozjega Milenca Krajnc, ki je vsem v novem letu zaželela vse lepo, obilo zdravja, medsebojnega razumevanja, miru in vsega, kar si sami najbolj želijo, v imenu Občine Kozje pa je vse prisotne pogostila s penino.

Organizatorji pa niso pozabili niti na najpomembnejši del rojstva novega leta in, medtem ko se je po trgu razlegalo veselo trkanje s kozarci penine in vzklikanje lepih želja med objemi prijateljev, je nebo razsvetlil ognjemet, za katerega je poskrbelo domače podjetje Rajmax.

Vir in foto: Mojca Valenčak