Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na koncert najboljših dalmatinskih klap v Celje – podarjamo vstopnice!


Vsi zaljubljeni v Dalmacijo in željni vrhunske dalmatinske glasbe boste v petek, 26. decembra lahko uživali na edinstvenem gala večeru nepozabne dalmatinske glasbe. Na celjskem odru bodo nastopile nastopile izključno najbolj predvajane in največkrat nagrajene dalmatinske klape.

V Celju bodo 26. decembra 2015 ob 20.00 uri nastopili KLAPA MASLINA, KLAPA BONACA in KLAPA CAMBI.

KLAPA MASLINA

maslina-nasl
je ena najbolj znanih dalmatinskih klap, ki s je s svojim bogatim repertoarjem izjemno priljubljena tudi v Sloveniji. Kdo ne pozna njihove legendarne uspešnice Da te mogu pismom zvati? Če kdo z jadranskega morja zraven drugih dobrot prinese kaj v spominu, je to gotovo tudi petje dalmatinskih klap – in klapa Maslina je ena od najboljših, kar jih ima Dalmacija.

KLAPA BONACA

bonaca

je klapa z največjim številom klapskih hitov. Njihova avtorska pesem »Oči boje lavande« je postala vse splošni Evergreen. Klapa Bonaca iz Šibenika se je v 28ih letih svojega obstoja glasbeno razvijala od klasične klape do mediteranskega ansambla. Posneli so 11 zgoščenk med katerimi so: “Noći u Dalmaciji”, “Moja Stranka”, “Dalmacijo slušaj ovo”, “Di zvizda padne”, “Bonaca u duši” in mnoge druge.

KLAPA CAMBI

cambi

Klapa Cambi iz Splita je najpopularnejša dalmatinska klapa, ki je začela delovati leta 1986 in nekajkrat osvojila prvo nagrado na festivalu Dalmatinskih klap v Omišu in na Večerih Dalmatinskih pesmi v Kaštelu. Njihova mladostna energija in razigranost najbolj prihajata do izraza, ko na svojstven način interpretirajo največje uspešnice legendarnih dalmatinskih pevcev,
kot sta Oliver Dragojević in Gibonni.

Vstopnice lahko po predprodajni ceni od 19 € kupite na vseh poslovalnicah EVENTIMA.

NAGRADNA IGRA CELJE.INFO: PODARJAMO 4 VSTOPNICE ZA KONCERT NAJBOLJŠIH DALMATINSKIH KLAP V CELJU

Na našem portalu z ugodnimi ponudbami Polovička.si tokrat organiziramo nagradno igro, v kateri bomo podelili 2×po 2 brezplačni vstopnici za koncert najboljših dalmatinskih klap v celjskem Golovcu 26. decembra

V nagradni igri lahko sodelujete tukaj:

najboljse-klape-nagradna-polsi-klik