Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Območna obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah podelila jubilejna priznanja 63 obrtnikom in podjetnikom (foto)


ooz smarje obrtniki 2015

Območna obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah je na včerajšnjem prednovoletnem srečanju podelila jubilejna priznanja 63 članom, ki opravljajo dejavnost več kot deset let. Podelili so še zlato priznanje za 35 let opravljanja obrtne dejavnosti, ki ga je prejel Albert Kampuš. Kot je v nagovoru izpostavil predsednik šmarskih obrtnikov Darko Stojnšek so ponosni na tradicijo in uspehe, ki jih dosegajo njihovi člani. Njihov član Gregor Narat, vodja gostišča Jurg je prejel posebno priznanje za kakovost gostinske ponudbe Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, ki velja za eno najvišjih gostinskih priznanj pri nas.

Območna obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah je včeraj v Kulturnem centru v Rogaški Slatini pripravila tradicionalno prednovoletno srečanje za svoje člane. Na dogodku so podelili jubilejna priznanja obrtnikom, ki dejavnost opravljajo že več kot deset let. Poleg bronastih in srebrnih priznanj so podelili pet zlatih priznanj za 30 let opravljanja obrtne dejavnosti, ki so jih prejeli: Ivan Kodrič, Srečko Kunst, Marjana Podhraški, Edvard Sovinc in Anton Šeligo. Zlato priznanje za 35 let opravljanja obrtne dejavnosti so podelili Albertu Kampušu. Posebno priznanje Sekcije za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije za kakovost gostinske ponudbe, ki velja za eno najvišjih priznanj v gostinstvu, je včeraj prejel gostinec Gregor Narat, vodja gostišča Jurg.

Šmarski obrtniki v svojih vrstah štejejo 400 članov iz občin Šmarje pri Jelšah, Rogaška Slatina, Rogatec, Podčetrtek, Kozje in Bistrica ob Sotli in mnogi med njimi so v delovanju zbornice aktivni skozi vse leto. Predsednik Območne obrtno-podjetniške zbornice Šmarje pri Jelšah Darko Stojnšek je ob zahvali za njihovo pripadnost izpostavil: »Želim si, da bi skupaj, tako kot resnično povezana skupina kolegov, delali, si prizadevali za izboljšanje podpornega okolja in še vedno našli čas za naša sproščena druženja. Ostanimo ponosni na tradicijo, ki smo jo gradili skozi leta.« Dogodka se je udeležil tudi predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije Branko Meh, ki je v pozdravu izpostavil prizadevanja zbornice za izboljšanje pogojev poslovanja in dela za obrtnike.

*fotografije: Foto Zorin

najboljse-klape-nagradna-polsi-klik