Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zaključena tako liga kakor pokal Kozjansko; razpis zimske lige Rogaška


vulkanizerstvo f1 2015
Zmagovalci lige

S tekmami 22. kroga se je zaključila šestnajsta sezona Lige malega nogometa AS System Kozjansko v organizaciji Športne zveze Kozje. Zadnji krog, ki se je odvijal na prenovljenem igrišču v Športnem parku Kozje, je bil predvsem v njegovem zaključku zelo pester in na trenutke celo »prevroč«. Potem ko se so prve štiri tekme odvile dokaj neproblematično, pa sta se v peti tekmi pomerila neposredna konkurenta za drugo mesto, ekipi ŠD Podsreda in Panterji Prevorje. Slednji bi ob zmagi in morebitnem spodrsljaju vodilne ekipe Vulkanizerstvo F1 lahko celo osvojili naslov prvaka. Tekmo je zaznamovala velika borbenost, pretirana živčnost in na trenutke tudi nešportnost igralcev, pri tem pa je prednjačila manjša skupina »navijačev« ekipe Panterji Prevorje. Zaradi njihovih nešportnih vložkov, (kljub temu, da je njihova ekipa vodila), je sodnik, morda nekoliko prenagljeno, tekmo prekinil pet minut pred njenim iztekom in s tem tekmovalno komisijo lige postavil pred nehvaležno nalogo, kako tekmo registrirati. V zadnji tekmi so branilci naslova, ekipa Vulkanizerstvo F1 hitro rešili vprašanje, kdo bo prvak, saj so se z zanesljivo zmago proti ŠK Virštanj veselili že tretjega zaporednega naslova. Sledilo je mučno obdobje pregovarjanja o tem, kdo je krivec, da je bila tekma prekinjena in kaj narediti, pri čemer so bili argumenti in pogledi na to seveda popolnoma nasprotni. Končna odločitev tekmovalne komisije je bila salomonska, obe ekipi sta tekmovanje končali na drugem mestu, pokal za naslov prvaka in prehodni pokal pa so tretjič zapored dvignili igralci iz Bistrice ob Sotli, ekipa Vulkanizerstvo F1. Iz njihovih vrst prihaja tudi najboljši strelec lige. S triintridesetimi zadetki je laskavi naslov osvojil Jaka Šket, trikrat manj je bil natančen Dejan Novak iz ŠD Podsreda, sedem zadetkov manj pa je dosegel Benjamin Alegro iz ekipe Bar Gasilček. Nagrado za fair-play je prejela ekipa ŠD Pristava, ki je v sezoni prejela najmanj kartonov – šest rumenih.   (R.G.)

REZULTATI 22. KROGA – 30. 10. 2015 V KOZJEM

ŠD ZAGORJE : TRGOVINE POLJE 3:3

Strelci: Levstik 2, Sotošek / Hostnik D. 2, Hostnik B. 1

ŠD LESIČNO : BAR GASILČEK 2:10

Strelci: Gubenšek / Alegro B. 4, Omerzu 2, Počivavšek D. 2, Počivavšek E. 2

ŠD PODSREDA MOTEL RIBNIK : ŠD BUČE 2:2

Strelci: Ržen, Šulc / Kodrin, Šket

ŠD PRISTAVA : SIMPL OKNA STOPAR 6:3

Strelci: Čonč 3, Anderlič 2, Šepetavc/Amon, Rezec, Šket

ŠD PODSREDA : PANTERJI PREVORJE  prekinjeno

ŠK VIRŠTANJ : VULKANIZERSTVO F1 1:9

Strelci: Tisel / Baliban 2, Cesar 2, Narat M. 2, Narat R. 2, Fendre

 

KONČNA LESTVICA LMN »AS SYSTEM« KOZJANSKO 2015:

1. VULKANIZERSTVO F1
PANTERJI PREVORJE
ŠD PODSREDA
BAR GASILČEK
ŠD PRISTAVA
ŠK VIRŠTANJ
SIMPL OKNA STOPAR
ŠD PODSREDA M.RIBNIK
TRGOVINE POLJE
ŠD ZAGORJE
ŠD BUČE
ŠD LESIČNO

§ § §

sd podsreda 2015
Zmagovalci pokala

Na zadnji oktobrski dan je Športna zveza Kozje v Športnem parku Kozje pripravila še tradicionalno pokalno tekmovanje v malem nogometu. Pravico udeležbe na zadnjem malonogometnem tekmovanju na odprtem v sezoni 2015 na Kozjanskem so imele vse ekipe, ki so v sezoni 2015 nastopale v Ligi malega nogometa AS System Kozjansko in Veteranski ligi malega nogometa Kozjansko.

V sobotnem dopoldnevu se je turnirja udeležilo 6  ekip, ki so se pomerile po sistemu na izpadanje. Žreb je hotel, da sta bili v prvem krogu prosti ekipi Simpl Okna Stopar in ŠD Podsreda Motel Ribnik, že takoj na začetku pa so se med sabo pomerili lanski zmagovalci pokala, ekipa ŠD Podsreda in aktualni ligaški prvaki, ekipa Vulkanizerstvo F1. Slednji so zmagali, a so nato v polfinalu morali priznati premoč drugi ekipi iz Podsrede, ekipi ŠD Podsreda Motel Ribnik Kozje. V drugem polfinalu se je z ekipo Simpl Okna Stopar pomerila ekipa Bar Gasilček, ki je v prvem krogu izločila ekipo ŠD Buče. Imenčani so bili boljši tudi v tej tekmi in so se uvrstili v veliki finale. V tekmi za tretje mesto je ekipa Vulkanizerstvo F1, ki je prejšnji večer slavila tretji zaporedni naslov v ligi malega nogometa Kozjansko, morala priznati premoč še ekipi Simpl Okna Stopar, finale pa se je končal z neodločenim izidom in je bil odločen šele po streljanju kazenskih strelov, po katerem se je pokalnega naslova nekoliko presenetljivo, a zasluženo veselila ekipa ŠD Podsreda Motel Ribnik Kozje.  (R.G.)

§ § §

RAZPIS Zimske lige malega nogometaRogaška

SPLOŠNO

Športna zveza Rogaška Slatina razpisuje Zimsko ligo malega nogometa 2015/16. Tekmovanje bo predvidoma potekalo od nedelje 6. decembra 2015 do sredine februarja 2016. Način tekmovanje bomo izbrali glede na število prijavljenih ekip.

PRAVICA NASTOPA

Pravico sodelovanja imajo ekipe malega nogometa, ki se prijavijo v roku in v roku tudi plačajo prijavnino.

PRIJAVA

Ekipa se prijavi, ko opravi naslednje: Na naslov ŠZ Rogaška pošlje obrazec za prijavo ekipe, ki je priložen temu razpisu. Vsaka ekipa lahko prijavi največ 15 igralcev. To mora biti narejeno do srede, 18. novembra 2015. Prijavnina mora biti poravnana do petka 27. novembra. Ekipe, ki imajo pravico nastopa, a prijave do roka ne bodo opravile, ne bomo upoštevali pri sestavi lig in urnika.

Vsi nastopajoči sodelujejo na lastno odgovornost!

 

VIŠINA PRIJAVNINE.

Prijavnina za prvo ligo znaša 300 evrov.

Prijavnino poravnate v gotovini, samo izjemoma na

TRR 0600 0051 789 355 749.

Iz prijavnine bomo poravnali stroške telovadnice, stroške sodnikov, ter stroške za nagrade in pokale. Podelili pokale za prva tri mesta, najboljšega strelca in najbolj športno ekipo. 30 odstotkov zbrane prijavnine bomo namenili za nagrade prvouvrščenim ekipam.

OBVEŠČANJE

Razpored za prvi krog bomo poslali po navadni in e. pošti, za naslednje bo na ogled na oglasni deski v telovadnici, kjer bodo objavljene tudi vse druge informacije – lestvice, strelci, kartoni, kaznovani igralci. Vsi ti podatki bodo objavljeni tudi na spletni strani kozjansko.info in

sport -slatna.si

 

Športni pozdrav!

 

Nermin Porić, l.r.                                                            Jože Strniša,

Predsednik Komisije                                                 sekretar ŠZ Rogaška,

040 253 113

kk-rogaska-polsi-15-16