Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zabava z Modrijani v Rogaški (FOTO/VIDEO)


zabava_z_modrijani_rogaska (1)

Na zadnjo oktobrsko soboto so pod šotorom pri Steklarni Rogaška v Rogaški Slatini nastopili člani priljubljenega ansambla Modrijani. Nabito poln šotor je napovedoval odlično, sproščeno zabavo.

Zabava v organizaciji priljubljene slatinske kavarne Coffe Shop se je pričela ob 19. uri z nastopom DJ Ricarda, ob 20.30. uri pa so prizorišče zavzeli priljubljeni Modrijani. Da je sam večer potekal še bolj sproščeno je član skupine Modrijani Blaž skupaj s privlačnimi natakaricami zaplesal na točilnem pultu in obiskovalcem v zahvalo podaril steklenico whiskya.

Medtem, ko so si Modrijani privoščili odmor, pa so oder zavzele zapeljive plesalke. Znan slatinski foto studio Zorin je ob praznovanju svoje obletnice za vse obiskovalce priredil prav posebno nagradno igro, na katero se je bilo moč prijaviti v dneh pred koncertom. Srečni nagrajenec je prejel polaroidni fotoaparat.

Glede na to, da so imele na ta večer praznik tudi čarovnice in čarovniki, je bilo opaziti kar nekaj zamaskiranih obiskovalcev.

zabava_z_modrijani_rogaska (2)

Čeprav se veliko Slovencev pritožuje nad ameriškimi “prazniki”, ki smo jih za svoje vzeli tudi v Sloveniji, je pozitivna stvar noči čarovnic ta, da se po večini mest in krajev po Sloveniji obiskovalci prireditev sprostijo, se našemijo in pozabijo na socialne razmere, ki vladajo v Sloveniji in svetu.

v/t/f: Dejan Hribernik

avtor-kant-klik-2015