Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Bistričani dvojni državni prvaki v vleki vrvi


prvaki_vleka_vrviEkipa Športnega društva Bistrica ob Sotli v vleki vrvi je letos postala državni prvak v kategorijah A in B. Konec oktobra se je končala liga s turnirjem v Dobrini in tudi tam so Bistričani pokazali svojo moč in zmagali v obeh kategorijah. Ligo je organizirala Zveza za športno rekreacijo Republike Slovenije.

Ekipa iz Bistrice ob Sotli  je že v lanski sezoni postala državni prvak v B kategoriji (vleka sedmih tekmovalcev, ki ne smejo presegati 750 kg) in pa podprvak v kategoriji A (sedem tekmovalcev, ki ne smejo tehtati več kot  900 kg).

Letos so tekmovalci obranili naslov v B kategoriji, ob tem pa so postali še državni prvaki v težki kategoriji. Ekipo sestavljajo domači fantje in pa prijatelji iz Buč. Da so postali prvaki, so morali veliko truda, volje in moči vložiti tako na treningu kot na tekmah. Zato pa tekmovalcem ni žal časa, ki so ga porabili na treningih in tekmah. Še posebej po tekmah, ko so se skupaj z navijači veselili zmag še dolgo v noč.

Ekipa ima sedaj prosto, planirajo le še zaključek uspešne sezone. Po novem letu pa gredo naprej v novo sezono, novim zmagam naproti.

Vir in foto: Omerzu Silvo