Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Godčeva pod vrh največje nevladne stranke


jelka godec sds 2015

Svet Slovenske demokratske stranke je včeraj za novo podpredsednico stranke izvolil poslanko Jelko Godec, ki je bila v Državni zbor izvoljena v volilnem okraju Šentjur, sicer pa živi na Ponikvi.

Godčeva, ki bo čez dober mesec dni dopolnila 46 let, je članica SDS od leta 2009. Na Pedagoški fakulteti v Ljubljani je diplomirala na smeri fizika – tehnika in bila najprej devet let zaposlena na srednji šoli kot učiteljica fizike, matematike in informatike. Diplomirala je še na Pedagoški fakulteti v Mariboru, smer enopredmetna fizika, ter pridobila naziv profesorica fizike in se dodatno strokovno izpopolnila za poučevanje informatike in računalništva na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani.

Od leta 2006 do 2014 je bila zaposlena kot direktorica Ljudske univerze Šentjur, kjer je opazno dvignila nivo dejavnosti.

Po vstopu v stranko se je aktivno vključevala v njeno delo in bila pred lanskoletno izvolitvijo v parlament predsednica ženskega odbora regije. Takoj po izvolitvi v DZ je večkrat zastopala stališča stranke v medijih in postala ena bolj prepoznavnih poslank v novem sklicu.

Poleg Godčeve sta podpredsednika stranke še Zvonko Črnač in Miran Zver.

koncert-poet-polsi