Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dan odprtih vrat Večnamenske športne dvorane Podčetrtek (foto)


dan_odprtiv_vrat_vecnamenska_podcetrtek_1V Podčetrtku je minulo soboto v okviru Dneva odprtih vrat Večnamenske športne dvorane potekala zaključna prireditev s predstavitvijo projektov, sofinanciranih s sredstvi evropskega sklada za regionalni razvoj (2007-2013). Prireditev so popestrili tudi kolesarji, ki ob odprtju kolesarske ceste Rogaška Slatina-Podčetrtek podali na panoramsko vožnjo do dvorane v Podčetrtku. 

Dan odprtih vrat se je pričel pred poldnevom s športnimi aktivnostmi za vse generacije. Obiskovalci so se lahko pomerili v številnih športih, od košarke, nogometa, badmintona, namiznega tenisa, plezanja, karateja, squasha, najmlajši so se lahko udeležili delavnic. Na sicer maloštevilnih stojnicah domači ponudniki ponujali domače izdelke, poskrbljeno pa je bilo tudi za jedačo in pijačo.

dan_odprtiv_vrat_vecnamenska_podcetrtek_2

Opoldne so na oder stopili člani Ansambla Toplar, ki so zbrane zabavali do nastopa najpopularnejšega otroškega TV junaka Ribiča Pepeta. Ribič Pepe je tudi tokrat očaral najmlajše, skupaj so prepevali, se igrali, plesali in risali. Do konca prireditve je goste zabaval Ansambel Toplar.

dan_odprtiv_vrat_vecnamenska_podcetrtek_3

Utrinke z dogodka smo tudi mi zabeležili, ogledate si jih lahko v spodnji galeriji fotografij.

eH

polovicka_celje_klik