Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na Zaigrajmo in zapojmo po domače v Podčetrtek (klapa Maslina, Cambi, Navihanke …) – podarjamo CD-je


zapojmo-zaigrajmo-naslovnaPrireditev Zaigrajmo in zapojmo po domače v Murski Soboti je bila v začetku ’89 le oddaja na radiu, že novembra istega leta pa se je prelevila v veliko javno srečanje. Oddajo in prireditev vodi humorist Geza Farkaš, znan po sloganu »Geza se zeza«.

»Leta 1989 mi je takratni urednik tukajšnje radijske postaje predlagal, da bi na radiu vodil kontaktno humoristično oddajo in ob tem vrtel glasbo po željah. Tej vsebini sem dal naslov Zaigrajmo in zapojmo po domače. Odziv je bil takoj velikanski.«

Že jeseni je Geza radijski oddaji dodal velik koncert. Na njem vsakokrat nastopijo najbolj znani domači ansambli pa tudi humoristi in drugi priljubljeni izvajalci. Po navadi se ga udeleži približno tri tisoč obiskovalcev.

»To je bil v Sloveniji prvi koncert, na katerem so obiskovalci prejeli nagrado – kaseto. Med letom se zvrsti od tri do pet prireditev v Pomurju, Prlekiji in na Štajerskem.

Letos bomo turnejo Zaigrajmo in zapojmo po domače nadgradili s koncertom v Podčetrtku, kjer bo tudi vsak obiskovalec dobil darilo, tokrat CD zgoščenko z glasbo.«

V petek 28. avgusta 2015, ob 20.30 v Večnamenski športni dvorani PODČETRTEK, koncert ZAIGRAJMO IN ZAPOJMO PO DOMAČE
Nastopili bodo:

KLAPA MASLINA:

KLAPA CAMBI:

NAVIHANKE:

GEZA SE ZEZA:

Vsak obiskovalec prejme darilo, CD z glasbo, ob predložitvi vstopnice na prireditvi.

Vstopnice lahko dobite v predprodaji na www.eventim.si in partnerskih prodajnih mestih: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, 3DVA Trafika, M Holidays, Alpetour potovalna agencija, Palma turistična agencija, ter TIC Podčetrtek.

KOZJANSKO.INFO PODARJA CD-JE Z DALMATINSKIMI HITI

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si članom brezplačno (za cekine) ponujamo izbor štirih različnih CD-jev z dalmatinskimi in hrvaškimi hiti.

Brezplačne CD-je z dalmatinskimi hiti naročite tukaj:

dalmatinske-polsi-klik