Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na Rokovo poletje: večer slovenske zborovske glasbe z vokalno skupino Glasovir – brezplačne vstopnice


glasovir-naslovnaTako kot poletje se tudi Rokovo poletje 2015 preveša v drugo polovico. Sklop zadnjih dveh koncertov začenja šentjurska ženska vokalna zasedba Glasovir. Gre za eno najvidnejših vokalnih zasedb v Šentjurju, ki deluje pod vodstvom Simone Zdolšek. V  petek, 21. avgusta, ob 20h, bodo nastopile v cerkvi sv. Roka s slovensko zborovsko, tujo in popularno glasbo.

Svoje delovanje je skupina začrtala kot amaterska vokalna zasedba, njen osnovni cilj pa je izvajanje slovenske zborovske glasbe. Le-ta zajema osrednji del repertoarja, čeprav na tematskih koncertih izvajajo tudi tujo literaturo in popularno glasbo. Svoj program oblikujejo iz različnih virov, upoštevajoč na trenutno zasedenost glasov.

Deklet pa ne druži le glasba, temveč tudi veliko prijateljstvo, zato se še toliko raje odzovejo številnim povabilom na nastope po vsej Sloveniji. Tudi same so pri organiziranju samostojnih koncertov zelo aktivne, vsako leto pripravijo božični koncert in koncert pod Ipavčevo lipo v okviru Šentjurskega poletja.

Njihove odlične glasbe bodo deležni tudi obiskovalci letošnjega koncertnega večera Rokovega poletja 2015, za glasbene sladokusce pa pripravljajo tudi orgelsko in violinsko spremljavo.

Rokovo poletje 2015 prirejajo Občina, Kulturni dom in Župnija Šmarje pri Jelšah.

glasovir-1

S KOZJANSKO.INFO NA KONCERT VOKALNE SKUPINE GLASOVIR BREZPLAČNO:

Brezplačno (za 1 cekin) ponujamo 8 vstopnic za koncet vokalne skupine Glasovir iz Šentjurja, ki bo v okviru Rokovega poletja 2015v petek, 21. avgusta ob 20. uri v cerkvi sv. Roka nad Šmarjem pri Jelšah.

Potreben cekin za naročilo vam podarimo ob prvi registraciji na Polovička.si (desni stolpec), obstoječi člani Polovičke pa ste vsaj enega že prejeli.

glasovir-polsi-klik