Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na Festival Maribor 2015 – pol cenejše vstopnice


festoval-maribor-2015Festival Maribor 2015 bo potekal od 8. do vključno 18. septembra 2015. Za aplavze zvestega festivalskega občinstva in laskave ocene, s katerimi domači in tuji kritiki že skoraj po pravilu pospremijo dogodke Festivala Maribor, se bo letos potegovalo deset koncertov, osrednji tematski izziv pa je umetniški vodja festivala Richard Tognetti s svojo festivalsko ustvarjalno ekipo našel v – Ženski. Na letošnjem festivalu sodeluje okoli 150 umetnikov iz Slovenije, ostalih evropskih držav in Avstralije.

Med pomembnejšimi koproducenti in partnerji Festivala Maribor 2015 so Narodni dom Maribor, SNG Maribor in Društvo za komorno glasbo Musikabende iz sosednjega Gradca.

IZPOSTAVLJAMO:
ONKRAJ: akustična eksotika ob otvoritvenem slavju v prenovljeni Minoritski cerkvi z Josephom Tawadrosom

MEOW MEOW: zvezdniško & izzivalno

PROJEKT: ŽENSKA: umetnica & muza & mecenka & zavetnica & zapeljivka & ustvarjalka & sleparka & lolita & prijateljica …

ONA: z vajetmi v rokah

MANA: melodično in zvočno

ŠTIRJE LETNI ČASI: vsak komentar je odveč

Za podrobnejše informacije o koncertnih programih, ustvarjalcih in izvajalcih obiščite spletno stran www.festivalmaribor.si.

Prodaja vstopnic na www.festivalmaribor.si, v informacijski pisarni Narodnega doma in na vseh prodajnih mestih Eventima.

festival-2

S CELJE.INFO NA FESTIVAL MARIBOR DO POL CENEJE

Na naši stani z ugodnimi ponudbami Polovička.si do pol ceneje ponujamo 20 vstopnic za koncerte v okviru Festivala Maribor.

Cenejše vstopnice naročite tukaj:

festival-maribor-2015-klik