Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 4. 8. 2015


VLOM V VIKEND

31. 7. 2015 so bili policisti obveščeni, da je nekdo v Spodnjem Tinskem vlomil v lopo za orodje in odtujil kosilnico na nitko, vrtno kosilnico in motorno žago, s čimer je lastnika oškodoval za okoli 1200 evrov.

VOZILA POD VPLIVOM ALKOHOLA

Policisti so v petek, 31. 7. 2015, dopoldan, ustavili voznika v Kozjem, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Po opravljenem preizkusu je bilo ugotovljeno, da je voznik zaužil veliko preveč alkoholnih pijač. Vozniško dovoljenje so mu policisti odvzeli. Kaj bo z nadaljnjo vožnjo, bo odločilo sodišče.

Prav tako so policisti v soboto, 1. 8. 2015, zvečer, v Bistrici ob Sotli, kontrolirali voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Po opravljenem preizkusu je bilo ugotovljeno, da je voznik zaužil veliko preveč alkoholnih pijač. Vozniško dovoljenje so mu policisti odvzeli in zoper njega podali obdolžilni predlog na sodišče, ki bo odločalo o usodi vozniškega dovoljenja.

OSTAL BREZ VOZILA   

31. 7. 2015, v dopoldanskih urah, so policisti v Šmarju ustavili in kontrolirali voznika osebnega avtomobila. Pri nadzoru je bilo ugotovljeno, da je voznik vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bil osebni avtomobil zasežen.