Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 12. 8. 2015


images_slike3_ured10_sentjur_policijska_postaja_sentjurPrometna nesreča

Na cesti R3, v križišču z izvozom A1-Dramlje, se je 4. 8. 2015 pripetila prometna nesreča z manjšo materialno škodo. Voznica OA je pri vključevanju na R3 izsilila prednost drugi voznici osebnega avtomobila. Izdan ji je bil plačilni nalog.

Prometna dogodka na parkirišču

Na parkirišču trgovine v Šentjurju je voznik osebnega avtomobila (OA) 5. 8. 2015 zaradi nepravilnega premika s vozilom trčil v drug OA. Ugotovljeno, da so podani pogoji za odstop od ogleda prometne nesreče in vozniku izdano obvestilo.

Voznik OA nas je obvestil, da mu je NN voznik 5. 8. 2015 poškodoval OA na parkirišču trgovine v Šentjurju. Sledi zbiranje obvestil v zvezi izsleditve NN voznika.

Prometne nesreče 10.8.2015

Na cesti R3 v Lazah pri Dramljah je voznik OA zaradi nepravilnega premika s vozilom trčil v voznico OA, ki pa je vozila pod vplivom alkohola. Obema je bil izdan plačilni nalog.

V Stopčah je voznik motornega kolesa (MK) zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in padel ter se lahko telesno poškodoval. Prav tako se je lahko telesno poškodovala sopotnica na MK. Vozniku MK je bil izdan plačilni nalog.

Na avtocesti A1 je pri izvozu za Dramlje voznik OA zapeljan na betonsko varnostno ograjo, ker ni vozil po sredini vozišča. Zadevo obravnavala PPP Celje, vozniku pa je bil izdan plačilni nalog.

Občanka iz okolice Gorice pri Slivnici nas je obvestila, da sta njenega psa napadla in pogrizla dva večja NN psa. Sledi še zbiranje obvestil v zvezi izsleditve NN psov oz. lastnikov in PLN zoper lastnika psov.

Izguba mobilnega telefona

Na PP prišel občan in prijavil, da je na relaciji Črnolica-Šentjur izgubil svoj GSM znamke Samsung. Najditelj naj ga prinese na PP Šentjur.

DIVJAD NA CESTI

Vse bralce opozarjamo, da se je v zadnjem tednu zgodilo kar šest prometnih nesreč v katerih je prišlo do trčenja med vozili in divjadjo. Voznike  še posebej opozarjamo na previdnost pri vožnji in na upoštevanje prometnega znaka za nevarnost »DIVJAD NA CESTI«, saj na tistem mestu navedeni znak ni postavljen brez razloga.

  

Po pooblastilu komandirja PP

 Martin Kumer

Pomočnik komandirja PP

Policijski inšpektor II

polovicka_celje_klik