Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ocvirkova odlično na evropskem prvenstvu; velikan ostaja pri Šentjurčanih


larisa ocvirkSlovenska mladinska košarkarska reprezentanca si je na evropskem prvenstvu za dekleta do 18 let, ki ga gosti Celje prepričljivo priborila uvrstitev v četrtfinale. Naša dekleta se bodo v prvi tekmi na izločanje jutri ob 18.30 v dvorani Zlatorog pomerile z Rusinjami. Vstop je prost.

Med najbolj vidnimi igralkami je Šmarčanka Larisa Ocvirk, ki je s povprečjem 11,5 točke na srečanje druga strelka naše reprezentance. Njen izkoristek metov je izjemen, saj v metih iz polja kot tudi za 3 točke med vsemi igralkami zaseda drugo mesto. Ob dveh poškodovanih igralkah na centrskem položaju je nanjo padlo dodatno breme, ki ga s povprečno 9 ujetimi žogami na tekmo odlično prenaša.

§ § §

Med košarkarji Tajfuna bo tudi v prihodnji sezoni 218 cm visoki Emir Zimić, ki se z reprezentanco BIH v Podčetrtku trenutno mudi na pripravah na evropsko prvenstvo. S tem je kadrovanje Košarkarskega kluba Tajfun za prihodnjo sezono zaključeno.

Prvi skupni trening za novo sezono v kateri bo Tajfun sodeloval v FIBA Europe Cupu in ABA ligi bo v ponedeljek, 10. avgusta. Ekipi se bosta kasneje pridružila Ceola Clark III – zaradi družinskih razlogov in iz prej omenjenega razloga Emir Zimić.

*foto: Fibaeurope.com

polovicka_celje_klik