Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

13. moto zbor MK Šparon riders v Lembergu v znamenju sonca, vročine in dobrodelnosti (foto)


13_moto_zbor_mk_sparon_riders_2015_1V soboto, 8. avgusta, so člani MK Šparon riders pripravili tradicionalni, že 13. moto zbor, srečanje motoristov, ki je tudi letos privabilo številne ljubitelje dvokolesnih in ostalih vozil. Kakor lani, je tudi letos srečanje potekalo v lepem in vročem vremenu. 

Tradicionalno se je srečanje pričelo opoldne, ko so se na prizorišču pričeli pojavljati prvi motoristi. Srečanj se motoristi in ostali ljubitelji motornih vozil udeležujejo v prvi vrsti zaradi dobre družbe, ki jo podkrepijo s hrano in pijačo, seveda pa ne sme manjkati vonj po bencinskih hlapih. Poleg tega pa so srečanja priložnost za kramljanje z motorističnimi kolegi iz drugih krajev, nemalokrat celo s tujine.

V popoldanskih urah je sledilo osrednje motoristično dogajanje, ki ga je naznanila panoramsko vožnjo po bližnji okolici. Po vrnitvi v Lemberg se je pričel zabavni del s tekmovanjem v metanju kolesa in gum. V večernem delu pa je sledil koncert skupin BurnOut, Social Blue in Fotun. Vmes si je predvsem moški del obiskovalcev oči napasel na mični dami, ki je uprizorila striptiz.

13_moto_zbor_mk_sparon_riders_2015_2

Ob vsem tem pa je pomembno izpostaviti, da letošnji zbor potekal v znamenju dobrodelnosti, saj so poleg zbiranja sredstev za nujno potrebno operacijo Jakoba, tudi od vsakega prodanega piva 10 centov namenili dobrodelni akciji “Skupaj za Jakobove sanje“.

Člani MK Šparon riders se ob tej priložnosti zahvaljujejo vsem sponzorjem, ki so pripomogli k realizaciji dogodka, seveda pa gre zahvala vsem udeležencem zbora, še posebej tistim, ki so donirali prostovoljne prispevke za Jakobovo operacijo.

13_moto_zbor_mk_sparon_riders_2015_3

Vabljeni k ogledu spodnje galerije fotografij, ki so jih na 13. moto zboru MK Šparon riders posneli člani omenjenega kluba.

eH

foto: MK Šparon riders

od-jamskega-do-selfie-klik