Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo: Večer argentinskih tangov, južnoameriških in slovenskih pesmi z Juanom Vasletom – brezplačne vstopnice


vasle-rokovoPotem ko je priznani basbaritonist Juan Vasle pred dvema letoma s koncertom argentinskih, brazilskih in slovenskih pesmi osvojil publiko Rokovih poletij, se letos vrača z novim repertoarjem in v spremstvu pianista Ivana Vombergarja.

V soboto, 25. julija ob 20. uri bo tako Vasle v cerkvi sv. Roka nastopil z argentinskim tangom ter južnoameriškimi in s slovenskimi pesmimi.

Juan Vasle je po duši pevec in novinar. Glasba in delo v ljubljanski Operi zavzemata večji del njegovega življenja. Koncertira v Sloveniji in v tujini. Posnel je pet zgoščenk, napisal tri knjige. Pravi južnoameriški temperament – rodil se je v Argentini – se pokaže, ko v televizijskih prenosih komentira nogometne tekme iz Južne Amerike. Kot strasten popotnik je obiskal dobršen del sveta.

Nekaj tega temperamenta ob odličnem basbaritonu bodo deležni tudi obiskovalci letošnjega drugega koncertnega večera Rokovega poletja 2015.

Rokovo poletje 2015 prirejajo Občina, Kulturni dom in Župnija Šmarje pri Jelšah.

Vabljeni torej v soboto, 25. julija ob 20. uri na koncert Juana Vasleta na Sv. Rok nad Šmarjem! Vstopnina 5 €

S KOZJANSKO.INFO NA KONCERT JUANA VASLETA BREZPLAČNO:

Članom naše strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si brezplačno (za cekine) ponujamo 8 vstopnic za večer argentinskih tangov, južnoameriških in slovenskih pesmi, ki bo v okviru Rokovega poletja  v soboto, 25. julija ob 20. uri v cerkvi Sv. Roka nad Šmarjem.

V Polovička.si se včlanite brezplačno na spodnji povezavi, kjer tudi naročite brezplačne vstopnice:

vasle-polsi-klik