Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

S 3. vaških iger na Planini


Vaske igre Planina 2015_00054V juniju so se v Šentvidu pri Planini odvile skoraj že tradicionalne vaške igre. Pod budnim očesom športnega društva Trdoglavci so bile organizirane brezhibno in ponovno dodobra nasmejale celotno občinstvo.

Ekipe vaških skupnosti so se med seboj pomerile v šestih različnih igrah. Nadobudnim organizatorjem nikoli ne zmanjka idej, saj so za presenečenja in izvirnost poskrbeli že s samimi naslovi iger: tetris, daj ga not, pajčevina, avtošola, podoknica in vlečenje vrvi.

Kot so povedali domačini, je za Šentvid značilno da imajo skoraj vedno vetrovno vreme. Tako je bilo tudi v tokrat. Zaradi vremenskih nevšečnosti so morali igro, ki bi zahtevala ogromno koncentracije in mirno roko, tudi odpovedati, a so v šali rekli, da imajo nekaj vsebine na zalogi za naslednje leto. Na koncu so si zmago s hrabrostjo, iznajdljivostjo in dobro taktiko priborili vaščani ekipe Podpeč/Podvine. Za nagrado so  od lanskoletnih zmagovalcev prejeli prehodno sekiro in pokal 3. vaških iger. Pozno v noč so vse skupaj zabavali Fantje izpod Lisce.

K.K.

polovicka_celje_klik