Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Namesto poslušali, so si radio raje ogledali


stajerski val obisk 2015Včeraj je Ljudska univerza Šentjur v okviru Tedna vseživljenjskega učenja organizirala ogled Štajerskega vala.

Radio Štajerski val je najstarejši regionalni radio v Sloveniji in deluje vse od leta 1953. Ker je eden pomembnejših regionalnih informativnih medijev sta vsebina in glasba prilagojeni ciljni populaciji. Je ena najbolj priljubljenih radijskih postaj na Štajerskem, z visoko poslušanostjo na območju JV Štajerske ter zaledja Obsotelja in Kozjanskega.

Obiskovalce je sprejela programska direktorica Greta Kokot Rajkovič ter jih seznanila z zgodovino delovanja radia Štajerski val, ki je svoje začetke gradil v Šmarju pri Jelšah. Urednica informativnega programa Anja Deučman je razkazala vse pomembne prostore v stavbi, poudarila pomembnost dela vsakega posameznika na radiu ter predstavila svoje sodelavce in njihovo delo. Najbolj zanimivo je bilo v studiu, kjer so se obiskovalci seznanili s podrobnejšim delom radijskih voditeljev. Svoje delo sta z veseljem predstavila tudi voditelja jutranjega programa Katja Žvikart in Davor Pušnik, ki sta s svojimi komičnimi vložki nasmejala vse udeležence ter prijetno zaključila dogodek.

(S.T.)

polovicka_celje_klik